Entertainment

Zodii fidele si infidele. Cine înșală și cine e partenerul potrivit de viață  • Zodiile fidele și infidele
  • Iată care sunt nativii potriviți de viață!

Atunci când avem de gând să ne refacem viața sentimentală, ne dorim un partener care să ne ofere loialitate, dar și sinceritate în relația de cuplu. Dacă vrei să afli care sunt cele mai fidele, dar și infidele zodii, noi îți prezentăm nativii potriviți pentru tine.

Zodiile fidele

Fecioara

Nativii acestei zodii se implică destul de multă relații și își doresc să aibă parte de comunicare și încredere pentru ei. Înșelatul nu se aplică în relația de cuplu și iubesc oamenii așa cum sunt ei fără să încerce să-i schimbe.

Vărsător

Vărsătorii pun preț pe loialitate tocmai de aceea aceștia nu își vor înșela partenerul de viață. Această zodie este foarte sinceră și știe să respecte persoana de lângă ei. Vărsătorii vor încerca din răsputeri să-și salveze relația atunci când vor observa că lucrurile se destramă.

Zodiile infidele

Gemeni

Nativii acestei zodii au două fețe și de fiecare dată încearcă să-și manipuleze partenerul de viață fără să țină cont că ar putea să-l facă să sufere. Gemenii nu țin cont de persoana de lângă ei, iar de fiecare dată se gândesc la propriile sale interese.

Leu

Leii sunt naturali și spontani și au simțul umorului destul de dezvoltat, însă în relația de cuplu, aceștia nu sunt cei mai sinceri, dar nici loiali. Leii se gândesc tot timpul la ei și nu mai țin cont de nimic atunci când au de câștigat doar ei.

Citește și: Zodia care merge din bucluc în bucluc toată luna aprilie. Ce îi prezic astrele
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close