Entertainment

Zelenski acuză Rusia că îi terorizează cu bună știință. “Unde veți lovi cu armele chimice? La maternitatea din Mariupol? La biserica din Harkov?”  • Volodimir Zelenski se teme că Rusia ar putea ataca chimic Ucraina.
  • Rusia că împiedică evacuarea cetățenilor ucraineni.
  • Au fost evacuați peste 100.000 de oameni.

Volodimir Zelenski se teme că Rusia ar putea ataca chimic Ucraina, adică exact ce îi acuză rușii pe ucraineni că vor să facă. Azi noapte, președintele Ucrainei a declarat că a reușit să evacueze peste 100.000 de oameni din orașele asediate, dar și să trimită ajutoare celor rămași acolo. Din păcate Mariupol și Volnovaha, din apropiere, rămân complet asediate.

Zekenski a spus că Rusia își anunță următoarele lovituri acuzându-i pe ucraineni de aceste următoare atacuri, un fel de ‘’hoțul strigă hoțul’’ :

„Ne acuză tot pe noi! Că am dezvolta arme biologice, că pregătim un atac chimic. Acest lucru mă îngrijorează, pentru că ne-am convins în repetate rânduri: dacă vrei să știi planurile Rusiei, uită-te la ce îi acuză Rusia pe alții. Ei anunță, ei organizează, ei denunță. Și o vor face din nou și din nou dacă nu sunt opriți. Ce este cu aceste acuzații de pregătire a unor atacuri chimice? V-ați decis să “dechimizați” Ucraina? Veți folosi clorură de amoniu? Fosfor? Ce altceva ne-ați mai pregătit? Unde veți lovi cu armele chimice? La maternitatea din Mariupol? La biserica din Harkov?”.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close