Entertainment

Zed e OK că iubita lui a făcut videochat pentru frații Tate


Cobra Tate a combinat-o și a însemnat-o, iar Zed de bună a luat-o! CANCAN.RO vă prezintă, în aparență, un peisaj urban monoton, cu multă plictiseală și oameni care trăiesc momentul… pe telefoane! Protagoniștii acestor imagini sunt nimeni alții decât fosta Miss România și „Regele roților”, ieșiți la o masă „pe Floreasca”. Despre ce or fi vorbit nu știm, că mai mult au părut să tacă, dar poate au comunicat prin mesaje pe Instagram. Sigur că Alina a răspuns, căci așa „agăța” și fostul iubit, Tate, cel care a reușit să îi ofere și un prim job, ce-i drept, nu foarte ortodox.

Zed și Alina Rugină sunt un cuplu modern, care pare să trăiască pe… jantă mare și cu mulți cai-putere sub capotă. Cai pe care Alina nu îi strunește chiar tot timpul, dacă ne aducem aminte că, la finele anului trecut, a făcut praf unul dintre bolizii afaceristului pasionat de automobilism.

„Cât de mult să o iubești, să o lași să îți facă praf un BMW M8?!”, ar spune vocile răutăcioșilor. Aceasta nu ar fi tocmai o problemă, căci mașina nu avea istoric încărcat și nu a fost „însemnată” cu daune, comparativ cu iubita Alina.

Zed și iubita lui, Alina, la un restaurant de fițe de pe Floreasca / Foto: CANCAN.RO

Zed e OK că Alina a făcut videochat pentru frații Tate

În urmă cu ceva timp, au apărut în spațiul public imagini cu Alina Rugină făcând videochat, în ipostaze demne de filmele pentru adulți. Până aici, nimic de „jucat”!

Însă una dintre partenerele de nebunii ținea ca în mai toate scenele să îi acopere fostei Miss România tatuajul ce înfățișa simbolul fraților Tate, recunoscuți pentru faptul că își „ștanțează” femeile. (DETALII AICI)

Nu de alta, dar să se știe când pleacă la altul cine a fost șeful. Zed pare să fi trecut peste acest impediment, mai ales că a mai fost combinat cu fete de oraș. Acum, o scoate pe Alina în oraș și se comportă absolut exemplar cu ea. Dragostea chiar învinge tot!

Zed înfulecă pe nerăsuflate mâncarea comandată / Foto: CANCAN.RO

Ceasul bate de amiază, iar cei doi se desfată cu bunătăți pe Floreasca. Zed bea în grabă și niște cafea, ca un om de afaceri ocupat ce este. „Regele roților” trebuie să aibă energie și mintea limpede. Ca un adevărat gentleman, în timp ce înfulecă pe nerăsuflate, renunță la geacă și i-o oferă Alinei, semn că o protejează cu orice preț, cum își protejează, de altfel, și mașinile.

Zed atrage soarele cu o ținută all black, din care fac parte niște pantofi sport Christian Louboutin bătuți în ținte. Prețul acestora se ridică la aproximativ o mie de euro, dar, când ești prosper, îți și permiți!

(NU RATA: CANCAN.RO ARE IMAGINILE BOLIDULUI DE 160.000 € PE CARE IUBITA LUI ZED L-A DISTRUS. I-A DAT DAUNĂ TOTALĂ!)

Plictiseală mare, mon cher!

Nici nu s-au terminat bine merindele, că amorezii au recurs la gadget-urile mobile. Fiecare și-a luat telefonul în mână, „uitând” că se află față în față la o masă. În definitiv, cei doi locuiesc împreună, așa că ce să tot vorbești toată ziua!

Dacă nu ne credeți că epocă tehnologizării a pus stăpânire pe cei doi, ar fi mai bine să analizați imaginile oferite în exclusivitate de către CANCAN.RO, iar în galeria foto veți găsi și o imagine cu Alina Rugină, care pare să-și fi ieșit din formă, în timp ce odinioară se lăuda cu antrenamentele sale grele în sala de sport. Acum, Alina pare să fi aibă „fălcuțe”, semn că o duce bine lângă „Regele roților”!

Zed și Alina Rugină împart până și tăcerea apăsătoare / Foto: CANCAN.RO

(CITEȘTE ȘI:CUM O RĂSFAȚĂ ZED PE ALINA RUGINĂ, FOSTA MISS. “REGELE ROȚILOR” A DAT-O UITĂRII PE NOEMI!)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.