Entertainment

Will Smith, interzis la Oscaruri pentru următorii 10 ani! Reacția actorului după ce și-a primit pedeapsaIn articol:


Academia de film de la Hollywood a decis ca Will Simth să nu mai poată participa la Oscaruri pentru o perioadă de 10 ani. Decizia radicală a fost anunțată vineri, ca uramre a incidentului în care actorul i-a dat o palmă lui Chris Rock după ce acesta a făcut o glumă la adresa soției sale, care suferă de o boală care generază căderea părului.

Will Simth a câștigat trofeul pentru cel mai bun actor în anul 2022, însă acest lucru nu l-a scutit de consecințele faptei sale, conform CNN.

„A 94-a ediție a Premiilor Oscar trebuia să fie o sărbătoare a celor mulți din comunitatea noastră care au depus un efort incredibil în ultimul an. Cu toate acestea, acele momente au fost umbrite de compartamentul inacceptabil și dăunător pe care l-am văzut pe scenă la domnul Smith”, au
declarat David Rubin și Dawn Hudson, președintele și șeful executiv ai Academiei de film de la Hollywood.

Will Simth nu a ripostat în niciun fel și este disus să accepte toate consecințele. Actorul și-a dat demisia din academie pe data de 1 aprilie și și-a arătat scuzele sincere față de prezentator, de toți cei implicați în organizarea Galelor Oscar, dar și față de toți fanii lui. Demisia i-a fost acceptată, însă premiul pentru cel mai bun rol pe care l-a avut în filmul „King Richard” nu i-a fost retras.

„Accept și respect decizia Academiei”, a declarat Will Smith.

Citeste si: Cine este bărbatul care a ajutat-o pe Elena Udrea să părăsească țara- kfetele.ro

Citeste si: Nuțu Cămătaru, declarație șocantă despre Monica Gabor: „Mi-a adus-o Dinu Damaschin. Am ținut-o câteva zile, era varză..- bzi.ro

Citeste si: Willard Carroll Smith, tatal celebrului actor Will Smith, a murit! Anuntul a fost facut de fosta lui sotie

Will Smith, prima reacție după ce l-a pălmuit pe Chris Rock

În cadrul unui mesaj postat pe rețelele de socializare, Will Smith și-a cerut scuze pentru ceea ce a făcut în fața unei lumi întregi.

Nu este deloc mândru de gestul său, menționând că nicio formă de violență nu poate fi acceptată sau scuzabilă în niciun context.

Will Smith regretă enorm felul în care a reacționat în momentul în care Chris Rock a făcut o glumă pe seama bolii soției sale și recunoaște că a acționat la impuls, fără să aibă vreo bază rațională.

Citeste si: Fiica lui Will Smith creste serpi in dormitor! Willow are deja 10 reptile!

„Violenţa în toate formele este otrăvitoare şi distructivă. Comportamentul meu la premiile Oscar a fost inacceptabil şi nescuzabil. Glumele pe seama mea sunt parte din meserie, dar o glumă despre afecţiunea medicală a Jadei a fost prea mult pentru mine, aşa că am reacţionat emoţional. 

Aş vrea să îmi prezint public scuze faţă de tine, Chris, am depăşit măsura şi am greşit. Sunt ruşinat, iar acţiunile mele nu sunt un indicator pentru bărbatul care vreau să fiu. 

Nu e loc de violenţă într-o lume de iubire şi bunătate. Vreau să îmi prezint scuzele şi pentru Academia Americană de Film, producătorii show-ului, spectatori şi telespectatorii din întreaga lume. 

Îmi prezint scuzele şi în faţa familiei Williams şi a familiei King Richard. Regret că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie minunată pentru noi toţi”, a scris Will Smith pe Facebook.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close