Entertainment

Will Smith a discutat cu agentul său de presă după incidentul în care l-a pălmuit pe Chris Rock la gala Oscarurilor


 Will Smith a fost surprins consultându-se cu agentul sau de presă în timpul unei pauze a galei Oscar, după ceea ce a fost o altercație (una care nu a fost regizată) în care i-a dat o palmă prezentatorului Chris Rock.

Ramin Setoodeh, redacor Variety, a distribuit online un material video de după incident, scriind astfel: „Agentul de presă al lui Will Smith a apărut și a discutat cu el în timpul ultimei pauzei a galei. Cineva, de asemenea, stătea lângă Jada, soția actorului”.

Și jurnalistul Scott Feinbergh de la The Hollywood Reporter anunța online că „în timpul pauzei de publicitate, Will Smith e tras deoparte și este încurajat de către Denzel Washington și de Tyler Perry, care îi sugerează să treacă peste incident. Will își șterge lacrimile și se așază lângă soția lui, în timp ce Denzel o încurajează pe Jada, iar agentul de presă stă lângă Will”.

Și Bradley Cooper a fost văzut vorbind cu Will Smith după incident. Incidentul a avut loc după ce prezentatorul Chris Rock a făcut o glumă nepotrivită prin care o compara pe soția lui Smith, Jada Pinkett Smith, cu G.I. Jane.

Jada Pinkett Smith suferă de alopecie, o afecțiune care duce la pierderea părului, în timp ce personajul lui G.I. Jane (Demi Moore) era tunsă zero, fiind o femeie-soldat. Reacția lui Will Smith a fost să urce pe scenă și să îi tragă o palmă lui Chris Rock, adăugând „nu mai pomeni naibii numele soției mele” de mai multe ori. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close