Sports

Vladimir Klitschko, discurs în fața a 100.000 de oameni pe WembleyUn moment emoționant a avut loc pe Wembley la duelul dintre Tyson Fury (33 de ani) cu Dillia Whyte (34 de ani), după ce Vladimir Klitschko a ținut un discurs în fața a peste 100.000 de oameni.

Tyson Fury (33 de ani) l-a învins pe compatriotul său, Dillian Whyte (34 de ani), în repriza a 6-a a confruntării de pe Wembley, dar cel mai important moment a avut loc atunci când Vladimir Klitschko a apărut pe ecranele stadionului.

Înaintea confruntării de pe Wembley, fostul mare campion mondial le-a transmis un mesaj video celor prezenți la gala de la Londra, chiar din Kiev, unul dintre orașele atacate de armata rusă.

Vladimir Klitschko, discurs în fața a 100.000 de oameni pe Wembley

În momentul în care Vladimir Klitschko a apărut pe ecranele stadionului, cei aproape 100.000 de oameni prezenți pe arena Wembley au amuțit.

„Bună seara. Sunt ucrainean, sunt Vladimir Klitschko! Aș fi vrut să fiu alături de voi, la Londra, dar după cum știți, avem propria noastră luptă aici. Este cea mai importantă luptă din viața noastră. Le mulțumesc prietenilor și partenerilor din lumea întreagă pentru sprijin și pentru strângerile de fonduri.

Provocările pe care le trăim zi de zi sunt mai importante decât viețile noastre. Dar, suntem mai puternici știind că avem susținerea noastră. E nevoie de tot ajutorul vostru pentru mamele, tații și copiii din Ucraina. Vă rog să nu vă opriți! Avem nevoie de voi mai mult ca oricând”, a transmis Wladimir Klitschko, din Ucraina, în mesajul video.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close