Entertainment

Viitorul Piraţilor din Caraibe, dezvăluit la procesul lui Johnny Depp


Ni se reaminteşte prea des în ultima vreme că starurile, care pot genera adesea un consistent capital de simpatie în fanii lor, nu sunt modelele pe care aceştia şi le imaginau. Pe lângă alte exemple recente, precum Will Smith şi comportamentul său inadecvat de la gala Oscar sau arestarea pentru ultraj al lui Ezra Miller, Johnny Depp a fost în ultima vreme un consistent exemplu de “aşa nu”. Imaginea starului are acum şi mai mult de suferit în urma procesului de defăimare intentat fostei soţii, Amber Heard, care îl obligă să ofere, sub jurământ, detalii scabroase din viaţa sa dominată de excese şi comportament incontrolabil.

Dar nu aceste detalii ne interesează, ci vestea că viitorul francizei Piraţii din Caraibe, piatră de hotar în cariera lui Depp (şi, în opinia noastră, motivul pentru care Depp a picat lent în derizoriu la Hollywood), este cât se poate de incert. Una din condiţiile obligatorii pentru a obţine daune pentru o defăimare este dovedirea prejudiciului, iar Depp a acuzat-o pe Heard că din cauza scandalului a pierdut următorul film din seria Piraţii din Caraibe. Doar că avocaţii lui Heard au adus dovezi că situaţia nu stă deloc aşa.

Principalul motiv pentru procesul intentat de Depp lui Heard este un editorial publicat de actriţa din Aquaman în Washington Post, unde, chiar dacă numele lui Depp nu este menţionat nici măcar o dată, actriţa descrie cum a fost victimă a violenţei domestice şi spune că “instituţiile protejează bărbaţii acuzaţi de abuz”. Depp spune că acest editorial i-a compromis cariera şi acum cere 50 de milioane de dolari daune de la Heard, declarând că editorialul a determinat Disney să renunţe la Piraţii din Caraibe.

Doar că avocatul lui Amber Heard, Ben Rottenborn, a sugerat cu ajutorul unor articole din presă că Disney a decis să nu-l mai angajeze pe Depp înainte ca scandalul marital să izbucnească şi înainte ca editorialul să fie publicat. Mai mult, că actorul nici măcar nu-şi dorea să mai apară într-un al şaselea film Piraţii din Caraibe, fiind hotărât să-şi ia la revedere o dată pentru totdeauna de la personajul Jack Sparrow. Conform Deadline, avocatul l-a întrebat pe Depp dacă a declarat la un moment dat că “nu ar face un alt film cu Jack Sparrow nici dacă i s-ar oferi 300 de milioane de dolari sau chiar mai mult”, iar actorul a trebuit să admită că “este adevărat”. Depp a mai declarat că în acest moment nu are nici cea mai mică idee dacă un nou film Piraţii din Caraibe se va mai face vreodată.

Dar ce se va întâmpla cu franciza? Da, e aproape cert că Depp nu va fi parte dintr-un al şaselea film, chiar dacă reprezentanţii Disney nu au făcut declaraţii clare în această privinţă. Dar Sean Bailey, directorul de producţie al Disney, a declarat recent că gigantul media îşi doreşte “o nouă energie şi o nouă vitalitate” pentru franciză, de unde se poate uşor înţelege că Jack Sparrow are toate şansele să dispară din poveste, probabil doar fiind pomenit de alte personaje în viitoarele părţi. Actriţa Kaya Scodelario a declarat pentru Collider că are stipulat în contract şi o apariţie în a şasea parte, iar în noiembrie 2020 s-a anunţat că Margot Robbie ar putea apărea într-un rol principal într-un nou film Piraţii din Caraibe.

Vrei ca Johnny Depp să se întoarcă în rolul lui Jack Sparrow?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.