Sports

Video Exclusiv | Victor Ponta, acuzat că nu și-a dat interesul pentru un stadion nou la Dinamo pentru că e stelist. Răspunsul acestuia  • La Liga: Real Madrid – Rayo Vallecano, sâmbătă, 22:00, Digi Sport 3

  • Liga 1: U Craiova 1948Sepsi, sâmbătă, 20:30, Digi Sport 1

Fostul prim-ministru a vorbit despre dificultățile întâmpinate și eșecul construcției stadionului lui Dinamo.

Victor Ponta se scuză pentru eșecul construirii unui nou stadion pentru Dinamo

Victor Ponta a vorbit despre acuzele care i-au fost aduse în cazul construirii unei noi arena pentru gruparea din Ștefan cel Mare.

Dinamo este singurul dintre cele 3 cluburi de tradiție din București care nu a beneficat de un stadion nou odată cu investițiile făcute de CNI cu ocazia Campionatului European 2020.

“Mulți spun că nu am vrut să fac stadionul Dinamo pentru că sunt stelist. Nu este adevărat. Au fost probleme cu actele, care nu au fost clare. În momentul în care au aflat cei de la Rugby că nu se poate face stadionul Dinamo atunci au propus să facem la Arcul de Triumf”, a spus Victor Ponta.

Dinamo speră să înceapă construcția unui nou stadion la începutul anului 2022

Dinamoviștii se luptă de ani de zile cu tot felul de probleme care au apărut în ridicarea unui nou stadion în Ștefan cel Mare, iar momentul mult așteptat ar putea veni în startul anului 2022.

Dacă situația politică din România devine una stabilă, totul ar putea să fie în linie dreaptă în scurt timp, iar dosarul de la CNI să fie aprobat înainte de startul anului viitor.

Asta ar însemna că la începutul lui 2022 ar putea să înceapă lucrările pentru un nou stadion Dinamo și visul suporterilor să fie îndeplinit, după ani de zile de promisiuni nerespectate, ba din partea politicienilor, ba din partea oamenilor care au condus CS Dinamo.

Etichete: dinamo , stadion , victor pontaSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.