Sports

Video Exclusiv | Discuție aprinsă între Vali Moraru și Florentin Pandele, primarul din Voluntari: ”Domnul Vlad, vă rog”  • Cupa României: Sepsi – Universitatea Craiova, miercuri, 19:30, Digi Sport 1

  • La Liga: Osasuna – Real Madrid, miercuri, 22:30, Digi Sport 1

Deranjat de comentariile făcute în jurul echipei ilfovene, Florentin Pandele a enumerat disciplinele în care excelează cei din Voluntari și cum poate ajuta statul român sportul, în opinia sa. În încercarea de a explica, edilul localității ilfovene l-a enervat pe Vali Moraru, realizatorul emisiunii Digi Sport Special.

Florentin Pandele l-a scos din sărite pe Vali Moraru: ”Nu sunt Vlad”

Florentin Pandele spune că și-ar fi dorit să fie primar în Sectorul 1 din București și să fi sprijinit clubul Rapid, revenit la începutul sezonul în Liga 1.

În Voluntari investim în sport, în fotbal. Cât voi fi primar mi-am asumat acest risc de a investi în sport. Dacă statul nu va investi în sport, va fi mult mai jalnic decât până acum. Că privatul nu poate investi, probabil că este o bilă neagră pentru sportul românesc. Dacă municipalitățile nu investesc în sport, cine să mai investească.

Avem 700 de copii la academia de fotbal, 200 la baschet. Avem campioni la atletism. Mi se frânge inima că de ce Voluntari e în Liga 1, în play-off. Nimeni nu a împins Voluntari în Liga 1. Unde e vina noastră că Brașov, Timișoara nu se găsesc în prima Ligă. Cu ce sunt eu de vină ca primarul de la Sectorul 1 nu investește la Rapid. Cum de nu aveam eu șansa să fiu la Sectorul 1 să investesc la Rapid?”, a spus Florentin Pandele, la Digi Sport Special.

În încercarea de a explica modul în care Voluntariul prosperă în sport și cum Ungaria se implică în România, Florentin Pandele i-a greșit numele moderatorului emisiunii Digi Sport Special, Vali Moraru, moment în care acesta a răbufnit, după ce greșeala se repetase în urmă cu câteva momente.

Dialogul dintre Vali Moraru și Florentin Pandele

V.M: Nu este un exemplu de urmat Ungaria, dați-ne altul. Spuneți-ne care antrenor din Londra negociază prelungirea contractului antrenorului de la Arsenal.

F.P: Domnul Vlad, vă rog.

V.M: Nu sunt Vlad, sunt Vali Moraru!

F.P: Domnule Vali Moraru, întrebați antrenorii de la FC Voluntari.

V.M: E în regulă.

F.P: Să întrebați la Voluntari dacă vreodată Pandele Florentin Costel a sunat să intre x sau y.

VIDEO cu dialogul dintre Vali Moraru și Florentin Pandele

Etichete: cupa romaniei , digi sport special , vali moraru , florentin pandele


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.