Entertainment

Viața în buncărul lui Zelenski. Doarme două ore pe noapte și iese afară la câteva zile, pentru a nu fi asasinat: “Dacă stau doar în biroul meu, nu voi ști ce se întâmplă în lume”In articol:


Președintele Volodimir Zelenski a fost nevoit să-și ia tot mai multe măsuri de precauție, de când forțele ruse au invadat Ucraina. De cinci săptămâni, liderul de la Kiev își petrece cea mai mare parte a timpului în buncăr, doarme doar câteva ore pe noapte și iese la suprafață

o dată la câteva zile, pentru a fi la curent cu tot ceea ce se întâmplă.

Citeste si: Mișcare de ultimă oră a Poloniei, împotriva Rusiei! Oficialii de la Varșovia sunt dispuși să găzduiască arme nucleare americane pe teritoriul țării

Zelenski: “Dacă nu ies afară nici măcar pentru trei sau patru zile, nu voi ști ce se întâmplă în lume”

Volodomir Zelenski a fost ținta a peste patru tentative de asasinat, comandate de ruși. În urma atacurilor, liderul ucrainean a decis să locuiască într-un buncăr blocat de porți metalice, înconjurat de lunetiști și dotat cu sisteme de apărare antiaeriană.

Chiar dacă încearcă să își protejeze viața cât de mult poate, președintele Ucrainei refuză să stea tot timpul închis în subteran: “Dacă nu ies afară nici măcar pentru trei sau patru zile și stau doar în biroul meu, nu voi ști ce se întâmplă în lume.”

, a declarat Zelenski într-un interviu recent pentru publicația “The Economist”, potrivit dailymail.co.uk.

Citeste si: Rusia a acceptat propunerea de pace a Ucrainei. E ştirea momentnului în Europa- bzi.ro

Volodimir Zelenski

[Sursa foto: Instagram]

Volodimir Zelenski și-ar fi ascuns familia în Ucraina

Încă din primele zile ale invaziei ruse pe teritoriul Ucrainei, Volodimir Zelenski a declarat că el și familia lui reprezintă ținte sigure pentru armata lui Putin.

De atunci, liderul ucrainean nu a mai oferit niciun detaliu referitor la siguranța soției și copiilor săi.

Citeste si: Zelenski, anunț uluitor în ultimul său discurs înregistrat! Apel către liderii occidentali: “Singurul din Europa care îl susţine deschis pe Vladimir Putin”

Ultima oară se specula că familia lui Zelenski se ascunde undeva în Ucraina, pentru a scăpa de forțele opoziției, însă nu se știe dacă președintele se poate vedea sau nu cu aceștia.

Într-un interviu recent, acordat CNN, liderul de la Kiev mărturisea că poate vorbi cu cei apropiați, însă nu foarte des, pentru a nu le pune viața în pericol.

Volodimir Zelenski, alături de familia lui

[Sursa foto: Instagram]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close