Entertainment

Vezi dacă ai așa ceva acasă! Moneda americană de 1 cent care se vinde cu 550.000 de leiMonedele vechi pot deveni câteodată surse de venit inimaginabile pentru cei care le-au păstrat. Valoarea la care se vând unele dintre ele este mai mare și de mii de ori față de cea pe care o aveau când erau pe piață. 

Monedele rare se vând la prețuri inimaginabile! Sumele sunt atât de mari încât doar colecționarii cu venituri generoase și le pot permite. Anunțurile cu astfel de monede au apărut și în România și vizează mai multe tipuri de monede. 

O monedă grecească de doi euro se vinde cu 500.000 de lei. Aceasta datează din anul 2002 și este o „bijuterie” extrem de rară. Prețurile diferă, după cum un alt vânzător cere, pentru patru monede de un euro, suma de 40.000 de euro. Astfel, o monedă de un euro a ajuns să coste 10.000 de euro. Acestea au fost făcute în anii 2000,2001 și 2002.

Un alt exemplu ar fi o monedă cu Regina Elisabeta a doua, care se vinde la prețul de 1.200 de euro. Aceasta datează din anul 1981 și este recunoscută de colecționari pentru valoarea sa. (CITEȘTE ȘI: De necrezut! Câți lei costă un abonament lunar la sala de fitness din Pantelimon a lui Ionuț Popa de la Survivor România 2022 de la Pro TV)

De la un cent la 550.000 de lei. Despre ce monedă este vorba

O monedă de un cent este vândută la prețul de 110.000 euro, pentru colecționari. Aceasta datează din anul 1970 și a fost menținută în condiții optime. Inscripțiile de pe ea, precum „In God we trust”, „Liberty” sau „United States of America” pot fi observate cu ușurință. 

Prețul pe care vânzătorul îi cere pentru moneda de un cent ar putea fi justificat de   raritatea acesteia și de faptul că are mai bine de jumătate de secol. (CITEȘTE ȘI: Ce salariu are un dascăl de biserică? De necrezut cât de puţin câştigă faţă de un preot)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close