Entertainment

Vezi care este karma ta, în funcție de anul nașteriiTabelul karmic își va dezvălui care va fi viața ta, după cifra pe care o are anul tău. Sunt nouă numere care îți vor vorbi despre sănătate, iubire și carieră, în funcție de la a câta reîncarnare ești. 

  1. Mewa Chi Kar (Primul Mewa alb). Viața prezentă: vor trăi în medie șaptezeci și unu de ani cu patru obstacole în timpul vieții lor. Le place să fie într-un mediu curat. În copilărie, s-ar putea să rămână orfani. Articolele sau produsele albe vor fi compatibile cu acestea.
  2. Mewa Ngyi Nag (Al doilea Mewa negru). Viața prezentă: vorbesc blând. Ei ar trăi până la o medie de 61 de ani și se vor confrunta cu trei obstacole în durata lor de viață. Copilul acestui Mewa ar putea fi bolnav la o vârstă fragedă și va secătui bogăția familiei. Deși ar încerca să facă bine oamenilor, ar fi maltratați în schimb. Vor fi buni practicanți ai Dharmei. Relația lor cu cei dragi nu va fi la fel de puternică și vor trăi o viață singuratică. Averea se va epuiza mai devreme și vor avea doi-trei copii. (CITEȘTE ȘI: Apogeul petrecerilor de pe litoral, live, la „Na, Cancan!” Nu rata emisiunea despre care va vorbi toată România)

Ce se întâmplă dacă ai cifra între 3 și 9? 

  1. Mewa Sum (Al treilea Mewa albastru). Ei vor avea o durată medie de viață de cincizeci de ani, cu trei obstacole pe parcursul vieții. Oamenii le vor face mai mult rău și trebuie să evite companiile și zonele impure. Vor fi ajutați de oameni cu o poziție superioară. Sunt oameni capricios și dificili. Chiar dacă sunt muncitori, din cauza faptului că sunt deranjați de oameni care sunt geloși pe ei, nu culeg un rezultat grozav.
  2. Mewa Zhi Jang (Al patrulea Mewa verde). Ei vor trăi în medie 65 de ani și patru obstacole ar apărea pe parcursul vieții. Oamenii din acest Mewa ar trebui să evite atingerea cadavrelor și violența. Le place să călătorească și au o minte largă. Ei nu vor primi creditul pentru munca depusă. Chiar dacă sunt obstrucționați în creștere, nu vor trăi o viață mizerabilă.
  3. Mewa Nga Ser (Al cincilea Mewa galben). Vor trăi în medie 50 de ani cu două obstacole de înfruntat pe parcursul vieții. Oamenii acestui Mewa vor avea vise tulburătoare. Datorită comportamentului lor mândru, rudele lor se vor transforma în dușmani. Oamenii vor fi împotriva lor. Acești oameni le place să-și asume creditul pentru lucrările făcute de alții. Oamenii cu acest Mewa sunt compatibili să aibă teren ca proprietate.
  4. Mewa Drug Kar (Al șaselea Mewa albă). Vor trăi în jur de 70 de ani și se vor confrunta cu cinci obstacole. Sunt inteligenți, dar nu au o judecată bună. Își fac prieteni, dar vorbesc foarte puțin. Vor fi duri cu seniorii lor, din cauza cărora eforturile pe care le depun nu vor culege prea mult. Rudele apropiate li se vor opune. Sunt protejați de zeități și sunt rezistenți la bolile comune. Cu toate acestea, dacă cineva se îmbolnăvește, acesta poate fi afectat grav.
  5. Mewa Dun Mar (Al șaptelea Mewa roșu). Ei vor avea o durată medie de viață de aproximativ 70 de ani cu 4 obstacole în timpul vieții lor. Ei sunt în general materialiști și hotărâți. Viața lor este plină de suișuri și coborâșuri. Tenul este roșcat și vor suferi de boli legate de sânge. Sunt muncitori seriosi. Le place să mănânce carne.
  6. Mewa Gyay Kar (Al optulea Mewa albă). Ei vor trăi o durată medie de viață de cincizeci de ani cu 3 obstacole în viața lor. Ar trebui să evite zonele poluate. Zeitățile protectoare se uită peste ele. Sunt lente, dar stabile și vor prospera. Sunt pașnici și trăiesc în liniște cu toată lumea. Sunt buni la meserii.
  7. Mewa Gu Mar (Al nouălea Mewa roșu).  Ei vor trăi o durată medie de viață de 70 de ani, cu cinci obstacole pe parcursul vieții. Ei au o plăcere pentru bogăție și vor trăi în prosperitate la bătrânețe. Animalele vor fi compatibile cu acestea. Vor fi buni practicanți ai Dharmei. Acest Mewa este considerat cel mai bun Mewa dintre toate. (CITEȘTE ȘI: Alimentul care te scapă de boli cardiovasculare. Este o minune pentru sănătate)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close