Entertainment

Vestea momentului pentru românii care stau la bloc! Anunțul făcut de Nicușor DanBucureștenii au primit o veste neașteptată în ceea ce privește sistemul de termoficare din Capitală. Nicușor Dan îi asigură pe cetățeni că iarna care urmează nu va mai fi la fel de friguroasă, iar instalațiile de apă caldă vor funcționa mult mai bine decât anul trecut.

După ce mai multe persoane au avut parte de probleme cu lipsa apei calde în tot Bucureștiul, Nicușor Dan a făcut câteva declarații cu privire la acest aspect. Se pare că problemele au fost cauzate de reparațiile care s-au făcut pentru ca în iarna următoare să nu mai existe probleme cu privire la căldură sau la apa caldă.

VEZI ȘI: SPITALELE MATEI BALȘ ȘI COLENTINA, PRECUM ȘI SUTE DE BLOCURI DIN CAPITALĂ AU RĂMAS FĂRĂ CĂLDURĂ ȘI APĂ CALDĂ DIN CAUZA UNOR AVARII

Românii care stau la bloc au primit o veste bună din partea lui Nicușor Dan

Edilul Bucureștiului a prezentat pe scurt motivele pentru care persoanele care stau la bloc au avut o problemă destul de mare cu apa caldă și cu căldura. Se pare că în această perioadă este realizată o revizie obligatorie a tuturor conductelor, acestea fiind schimbate sau reparate, pentru ca la iarnă toți locuitorii Capitalei să nu mai aibă de suferit din cauza lipsei căldurii sau a apei calde.

„O să fie mai bine iarna aceasta decât iarna trecută. În mod deliberat s-au făcut nişte lucrări şi s-a oprit apa caldă în câteva zone, pentru câteva săptămâni, ca locurile unde noi ştim că sunt avarii să nu se mai producă iarna asta. Pe scurt, pe ceea ce înseamnă transport, avem patru şantiere în desfăşurare, câte 10 kilometri fiecare”, a declarat edilul Nicușor Dan.

CITEȘTE ȘI: BUCUREȘTENII RĂMÂN FĂRĂ APĂ CALDĂ DIN CAUZA LUCRĂRILOR LA O CONDUCTĂ. CE SECTOARE SUNT VIZATE

Pentru a se asigura că toți oamenii vor avea parte de căldură și apă caldă, Nicușor Dan este hotărât să înființeze o centrală provizorie în locul celei de la Titan, care va începe să furnizeze căldură în această iarnă. Primarul Bucureștiului este hotărât să continue reparațiile începute, chiar dacă izbucnirea războiului dintre Rusia și Ucraina a încetinit lucrările considerabil.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close