Entertainment

Valentina Pelinel, adevărul despre căsnicia cu Borcea. Cât de mult își poate ierta soțul: „Odată cu vârsta devii mai iertător”In articol:


Valentina Pelinel este o femeie fericită acum. Are o familie de care este foarte mândră și o viață profesională prosperă. De-a lungul timpului, a trecut prin mai multe provocări din care a învățat foarte multe lucruri. În cadrul unui interviu, soția lui Cristi Borcea a vorbit despre ce are putea ierta în căsnicia ei, care este cel mai important lucru pentru ea când vine vorba de cuplu, dar și despre cum își va petrece Sărbătorile Pascale.

Citeste si: Valentina Pelinel, prima reacție după ce a fost filmată în cârje! Soția lui Cristi Borcea a trecut printr-o operație: „Era necesară”

Valentina Pelinel pune întotdeauna pe primul loc respectul în relația sa. Pe de altă parte, nu poate spune ce nu ar putea ierta, pentru că, de cele mai multe ori, teoria nu este aceeași cu practica. Soția lui Borcea este adepta flexibilității în cuplu și se adaptează în funcție de context.
Ține foarte mult la propriile valori, însă, în același timp, a declarat că, odată cu trecerea timpului, a devenit un om care iartă și tolerează mai mult.

Citeste si: Când se vopsesc ouăle de Paște. Ce spune tradiția creștin ortodoxă- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

„Consider că într-o relație respectul este important. Pe de altă parte, este mai ușor să enunți teorii despre ce este acceptabil și ce nu. În teorie, așa ne dorim toți să stea lucrurile, dar în realitate nu se știe niciodată ce resurse poți descoperi la tine și unde te duce viața. Pus în fața faptului împlinit, iei o decizie care poate uneori să contrazică alte contexte. Adaptabilitatea este esențială în viață și în relații, la fel ca respectarea valorilor personale. Ce am constatat însă este că, odată cu vârsta, devii mai iertător, mai matur, mai tolerant.”, a declarat Valentina Pelinel, conform Ciao.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce face Valentina Pelinel, vara, în hotelul lui Borcea?! Angajații au dat-o de gol. Nu merge singură: „Într-un apartament din hotel”

Cum petrece Valentina Pelinel de Paște

Valentina Pelinel ține mult la tradiții, așa că de Paște, ca în fiecare an, alege să fie aproape de familia sa. Va merge la biserică să ia lumină și se va răsfăța cu cele mai delicioase preparate. Cel mai plăcut și distractiv moment pentru ea și pentru cei mici atunci când vine Paștele este vopsitul și ciocnitul ouălor.

„În familie, ca de fiecare dată, alături de ai noștri și de prieteni. Cu siguranță poftesc la cozonac, dar nici salata de boeuf nu lipsește de la nicio sărbătoare. Momentul preferat este însă vopsitul și ciocnitul ouălor, pe care l-am transmis și copiilor și alături de ei ne distrăm de minune în bucătărie. Anul acesta fiecare și-a ales abțibilduri cu personajele preferate din desene animate. La fel ca toți, vom merge și noi la biserică să luăm lumină, iar duminica o petrecem liniștiți acasă sau la plimbare dacă vremea e frumoasă.”, a spus Valentina Pelinel.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close