Entertainment

Următorul James Bond: șansele lui Henry Cavill scad în fața șanselor lui Tom Hardy în a-l înlocui pe Daniel Craig


Tom Hardy pare să fie peste tot în ultima vreme. Pe lângă o întoarcere la blockbuster cu rolul lui Venom în Venom: Let There Be Carnage (plus un cameo interesant în Spider-Man: No Way Home), actorul a mai apărut săptămâna aceasta la cafeneaua MiniGolf din Saltburn, scrie express.co.uk. Cu permis de a ucide, oare? Toate indiciile duc către Hardy în rolul lui Bond, îndreptându-se către locații de filmare și mai interesante, pe măsură ce intră în pielea agentului 007, scrie express.co.uk.

Încă de când Craig a amenințat că nu se mai întoarce la rolul Bond după Spectre din 2015, au început să curgă speculații despre cine urmează să intre în costumul celebrului spion. Acum, că Daniel Craig a părăsit, oficial, rolul, după o ieșire explozivă și finală (nu mai poate reveni, chiar dacă s-ar fi răzgândit), cine urmează să fie cel de-al șaptelea Bond?

De la început, Hardy a fost unul dintre preferați, dar lui i s-au alăturat Regé-Jean Page (Bridgerton) în timp ce Cavill (starul din Superman și the Witcher) și-au declarat și ei aspirațiile pentru gloria lui 007. Totuși, ultimele sondaje declară că starul din Venom încă mai are un ghimpe în coadă pe măsură ce conduce în fruntea topului.

Ultimele știri de la agenția de pariuri William Hill arată că, fără niciun dubiu, Hardy este favoritul pentru următorul Bond. Cu cote de 5/2, cu o distanță între el și Page de 4/1, urmat de Idris Elba și de candidatul relativ necunoscut Tom Hopper din The Umbrella Academy, ambii cu cote de 5/1.

Un purtător de cuvânt al casei de pariuri William Hill declara pentru Express Online: „Tom Hardy se întoarce ca favorit pentru următorul James Bond și, acum, este lider… Există și alți competitori pentru rol, inclusiv Henry Cavill, care are acum o cotă de 7/1 după ce era 10/1 la finalul lui noiembrie”.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.