Sports

Universitatea Craiova o reclamă pe Galatasaray la UEFAGalatasaray are mari probleme din cuaza celor doi jucători români cumpărați din România. Universitatea Craiova o copiază pe FCSB și vrea să o reclame pe formația din Istanbul la UEFA.

Galatasaray a făcut mai multe transferuri în perioada de mercato din vară și din iarnă, însă oficialii clubului din Istanbul nu au putut să facă plățile către cluburile de la care au cumpărat jucători.

Astfel, FCSB a fost prima formație care a decis să reclame clubul din Istanbul pentru neplata banilor de pe urma transferului lui Olimpiu Moruțan, iar acum a venit rândul altor două cluburi care vor să meargă la UEFA ca să își ceară drepturile.

Universitatea Craiova o reclamă pe Galatasaray la UEFA

Conform jurnaliștilor turci de la Fotospor, Universitatea Craiova și FC Copenhaga vor să copieze exemplul de la FCSB și să îi reclame pe șefii lui Galatasaray la UEFA, după ce turcii nu au făcut plata pentru transferurile jucătorilor Alexandru Cicâldău și Victor Nelsson.

Galatasaray a promis că plătește pentru Victor Nelsson (23 de ani)  nu mai puțin de 7 milioane de euro, în timp ce oltenii de la Universitatea Craiova ar fi trebuit să încaseze 6,5 milioane de euro de pe urma transferului lui Alexandru Cicâldău (24 de ani). Cum trupa de pe „Cim Bom” are probleme financiare, FC Copenhaga și echipa lui Mihai Rotaru nu au primit banii de la formația din Super Lig.

Galatasaray ocupă locul 13 în clasamentul din Super Lig, cu 41 de puncte, la egalitate cu Sivasspor, Kasimpașa și Kayserispor, dar ultimele două au un jos în plus. Trupa la care evoluează românii Alexandru Cicâldău și Olimpiu Moruțan a bifat 11 victorii, opt remize și 12 înfrângeri în cele 31 de meciuri jucate până în rezent în sezonul 2021 – 2022.

  • 8 milioane de euro este cota lui Alexandru Cicâldău, conform transfermarkt.com
  • 10 milioane de euro valorează Victor Nelsson, conform transfermarkt.com
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close