Sports

Unirea Slobozia – ”U” Cluj încheie etapa a 2-a a play-off-ului Ligii 2”U” Cluj are șansa să se apropie la rândul său de liderul Petrolul, învins ieri în Ghencea de Steaua, și pare să nu aibă o misiune dificilă în a realiza acest lucru, având în vedere că joacă astăzi pe terenul celei mai slabe formații care participă în play-off-ul Ligii 2. Ardelenii joacă de la ora 13:30, la Slobozia, cu Unirea.

COMENTARIUL LIVE:

UNIREA SLOBOZIA – UNIVERSITATEA CLUJ 0-0

Unirea Slobozia: Poiană – Ibrian, I. Dinu, Perju, C-tin. Toma (cpt.) – Coadă, Cruceru – Greu, Bolohan, Afalna – Gherghiceanu
Rezerve: Ciupercă – Seb. Ivan, D. Mihai, Gulceac, Silaghi, Dorobanțu, Trașcu, Gab. Lazăr, Mustacă
Antrenor: Adrian Mihalcea

Universitatea Cluj: Gorcea – Romeo, Fl. Ilie, D. Ispas, P. Pîrvulescu, I. Filip, Romario Pires (cpt.), Tescan, Hofman, Ely Fernandes, Val. Alexandru
Rezerve: Aur. Păun – M. Ciobanu, Dobrescu, Ribeiro, Remacle, Haită, Gugu, Boiciuc, Balgiu
Antrenor: Erik Lincar


Adrian Mihalcea: ”Partida cu Universitatea Cluj e foarte grea, asta e clar”

Unirea Slobozia a prins play-off-ul în mod aproape miraculos, în ultima etapă a sezonului regular, devansând FC Buzău și FK Miercurea Ciuc, iar în prima etapă din această competiție a fost cuminte pe terenul de la Mediaș, în jocul cu FC Hermannstadt, pierdut cu 0-2.

Mihalcea spunea după jocul cu sibienii că vrea să vadă altă atitudine din partea jucătorilor săi începând cu meciul cu ”U” Cluj.

”O să fie un meci foarte greu, cu o echipă bună a play-off-ului, trebuie să recunoaștem asta. Mi-aș dori să avem mai multă motivație ca la meciul trecut, cu Sibiu, pentru că eu consider că asta ne-a lipsit, motivația. Nu am fost supărat pe jucători, doar am spus lucrurilor pe nume. Am vorbit și cu ei în săptămâna asta despre ce s-a întâmplat, despre atitudinea lor și încercăm să reglăm.

Oricum, partida cu Universitatea Cluj e foarte grea, asta e clar. Au venit acolo jucători foarte, foarte buni în această iarnă, s-a făcut o campanie de transferuri puternică. Își dorește promovarea în Liga 1 și asta s-a văzut.

Noi trebuie să fim realiști și să recunoaștem că obiectivul realizabil este locul 4. Cele trei echipe, Petrolul, Universitatea Cluj și Hermannstadt, se luptă pentru primele două locuri. Noi trebuie să terminăm peste Chiajna și să prindem barajul. Sper să și putem face asta, pentru că e clar că la noi a intervenit și o mulțumire față de ce am realizat până acum”, a declarat Adrian Mihalcea despre acest joc.

Începând cu acest meci, după mulți ani, Unirea Slobozia a pus la vânzare bilete pentru spectatori.

La ”U” Cluj, preparatorul fizic vorbește în locul antrenorului

De partea cealaltă, ”U” Cluj a mai fost adusă cu picioarele pe pământ după primul joc din play-off, la Ploiești, în remiza cu Petrolul, după ce în primele trei jocuri din 2022, ultimele din sezonul regular, echipa lui Erik Lincar câștigase clar cu Concordia Chiajna (4-0), FC Hermannstadt (2-0) și Dunărea Călărași (3-0).

La ”U” Cluj a vorbit din nou despre un meci viitor preparatorul fizic, o situație unică în România și în fotbalul mondial.

”Referitor la meciul de duminică, întâlnim un adversar puternic, un adversar care își merită locul pe care îl are și merită să fie în play-off, cu un antrenor foarte bun, cu niște jucători destul de interesanți. Cred că vom avea un joc destul de greu. Să nu uităm că a pierdut doar cu Hermannstadt și Petrolul pe teren propriu.

Este o echipă foarte puternică, dar mergem să câștigăm, să luăm cele trei puncte și să ne continuăm parcursul spre Liga 1. Nu trebuie să ne încurce nimic, suntem focusați pe acest meci.

Din fericire suntem bine toți. Am avut ceva probleme, au fost doi jucători mai răciți, dar acum suntem toți bine. Sper ca după pauza asta să avem același ritm și să jucăm ce am jucat până acum”, și-a spus părerea Robert Panduru.

Erik Lincar probabil n-a mai dorit să vorbească, fiindcă în orice discurs al său din ultima perioadă a vorbit despre jocuri de culise.

Ionuţ Coza arbitrează Unirea Slobozia – ”U” Cluj

Unirea Slobozia are 33 de puncte și ocupă ultimul loc în play-off, 6, în timp ce ”U” Cluj se află pe poziția a 3-a, cu 43 de puncte. Ardelenii au șansa să se apropie la patru puncte de liderul Petrolul, învins ieri de Steaua (scor 2-1), și să se mențină la un punct în spatele celor de la FC Hermannstadt.

În sezonul regular, ”U” Cluj a câștigat pe Cluj Arena cu 2-0 meciul cu Unirea Slobozia, prin golurile marcate de Albert Hofman (34, 54).

Meciul de astăzi de la Slobozia va fi arbitrat de centralul Ionuţ Coza (Cernica – Ilfov) și de asistenții Marius Cristian Marchidanu (Brăila) și Florian Alexandru Vişan (Galaţi). Arbitru de rezervă este Vasile Buzea (Buftea), iar observatori au fost delegați Ion Negoescu (Târgovişte) și Adrian Petre (Buzău).
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close