Entertainment

Un tânăr de 34 de ani a fost găsit mort în boxa unui bloc. Prima ipoteză a polițiștilor despre victima din Târgu Jiu  • Cadavru găsit în boxa unui bloc
  • Polițiștii spun că e vorba despre o moarte suspectă
  • Tânărul se mutase recent în blocul respectiv

Descoperire macabră în Târgu Jiu! Un tânăr a fost găsit fără suflare în boxa unui bloc. Este vorba despre un bloc din cartierul 11 Iunie, din orașul Târgu-Jiu. Polițiștii au făcut și primele declarații despre acest caz.

Un tânăr de 34 de ani a fost găsit mort în boxa unui bloc

Reprezentanţii Poliţiei Gorj au transmis că poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu-Jiu au fost sesizaţi prin apelul 112 pe data de 17 aprilie. Oamenii legii au fost anunțați că un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Târgu Jiu, ar fi fost găsit decedat în subsolul unui bloc, din localitate.

Ulterior, cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului. Reprezentanții Poliției au mai anunțat că s-a deschis dosar penal, fiind cercetată infracţiunea de ucidere din culpă.

Potrivit Adevărul.ro, tânărul de 34 de ani se mutase în bloc de puţin timp. Oamenii legii au deschis o anchetă pentru moarte suspectă.

Caz asemănător la Iași

În urmă cu trei zile, o tragedie asemănătoare a avut loc la Iași. Un bărbat a fost găsit mort, după ce timp de două ore a zăcut în agonie în fața unui supermarket. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 53 de ani.

Pentru că au crezut că este un om al străzii, cei care au trecut pe lângă el nu i-au dat o mână de ajutor și l-au lăsat să se stingă din viață. Medicii Serviciul de Ambulanță Județean Iași nu au putut decât să declare decesul.

În primul rând, este uman să se oprească, să se apropie de persoană și să se asigure că totul este bine, iar dacă nu, să sune în cel mai scurt timp la numărul unic de urgență 112. Un astfel de gest simplu și uman poate salva viața unei persoane”, a declarat Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iași.

Citește și: Un tânăr a murit, după ce a fost bătut cu bestialitate pe o stradă din Târgu Mureș. Bărbatul era tatăl unei fetițe de 4 ani / FOTO
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.