Sports

Un fost președinte de la Dinamo laudă intervenția lui Nicolae BadeaFlorin Prunea (53 de ani) se bucură că stema lui Dinamo este în posesia lui Nicolae Badea (73 de ani).

Nicolae Badea a somat-o de curând pe Dinamo să nu mai folosească stema cu cei doi câini, iar echipa din Liga 1 este acum obligată să își schimbe însemnele.

Invitat în cadrul ProSport Live, Florin Prunea nu vede în mod negativ intervenția omului de afaceri din fruntea Computerland. Fostul internațional spune că Nicolae Badea s-a asigurat că sigla și palmaresul formației din Șos. Ștefan cel Mare nu ajung pe mâinile cui nu trebuie.

Un fost președinte de la Dinamo laudă intervenția lui Nicolae Badea: „E bine că a securizat sigla!”

Nicolae Badea a trimis o notificare pe adresa clubului Dinamo și a cerut ca formația din Liga 1 să nu mai folosească stema cu cei doi câini decât în scopuri sportive.

Astfel, administratorul special Iuliu Mureșan a anunțat deja că formația din Șos. Ștefan cel Mare își va schimba stema.

Invitat în studioul ProSport Live, Florin Prunea a vorbit despre acest subiect și a avut o reacție cel puțin neașteptată. Fostul membru al Generației de Aur nu îl privește pe Nicolae Badea ca pe o amenințare, ci ca pe un protector al „câinilor”.

Florin Prunea spune că omul de afaceri din fruntea Computerland a evitat situația ca spaniolii care au preluat-o pe Dinamo în 2020 să pună mâna și pe însemnele și pe palmaresul roș-albilor.

„E bine că Nicolae Badea a securizat sigla. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă spaniolii puneau mâna pe așa ceva.

Nu știu de ce a făcut asta, dar eu cred că merita mai mult respect din partea suporterilor. E bine că a securizat sigla și palmaresul și le securizează în continuare”, a spus Florin Prunea în cadrul ProSport Live.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.