Entertainment

Un cunoscut avocat din Buzău a murit într-un mod misterios! A fost găsit strivit între mașină și poarta caseiIn articol:


Un bărbat, în vârstă de 47 de ani, un cunoscut avocat din Buzău, a murit în timp ce încerca să intre cu mașina în curtea casei unde locuia. Din nefericire, acesta a fost găsit decedat de către echipajul SMURD, între portiera mașinii și unul dintre stâlpii gardului casei sale.

În aceste momente, oamenii legii au început să facă cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia, mai precis dacă bărbatului i s-a făcut rău când a coborât din mașină sau dacă a fost lovit de autoturismul care a rămas neasigurat.

Bărbatul a fost găsit în stop cardio-respirator

Ajutoarele care au sosit la fața locului au găsit victima în stop cardio-respirator.
Cadrele medicale l-au transportat pe avocat la spital pentru mai multe îngrijiri medicale de specialitate, sperând că viața bărbatului va putea fi salvată, însă din nefericire, fără rezultat, fiindu-i astfel declarat decesul avocatului.

Citeste si: O bătrână din Botoșani, care a crezut că și-a găsit iubirea pe internet, a fost jefuită și legată de mobilă de cel de care se îndrăgostise

Citeste si: Ce se întâmplă dacă pui o rolă de hârtie igienică în frigider? Trucul la care apelează gospodinele din întreaga lume- kfetele.ro

Citeste si: Vestea tristă a zilei despre Saveta Bogdan. Să ne rugăm pentru ea..- bzi.ro

Oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a petrecut tragedia.

În acest moment, anchetatorii iau în calcul două ipoteze, mai precis că acestuia i s-ar fi făcut rău în momentul în care a coborât din autoturism sau ar fi fost accident de mașina care rămăsese neasigurată.

Astfel, în urma investigațiilor, dar și a raportului medico-legal, oamenii legii vor putea stabili care a fost, de fapt, cauza tragediei, care s-a petrecut chiar în fața locuinței cunoscutului avocat din Buzău.

Citeste si: Un român stabilit în Ungaria și-a înjunghiat prietenul de pahar. Motivul uluitor pentru care bărbatul l-a atacat pe amicul lui

Bărbatul de 47 de ani, cunoscut drept un avocat foarte apreciat în Buzău, era căsătorit și avea un copil. În aceste momente, atât familia, cât și apropiații victimei, sunt în stare de șoc.

Fotografie cu scop ilustrativ

[Sursa foto: PixaBay]Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close