Entertainment

Un bărbat de 55 de ani a murit la locul de muncă, în Gherla. Autoritățile au deschis o anchetă  • Un bărbat de 55 de ani a murit la locul de muncă, în Gherla
  • Autoritățile au deschis o anchetă

Un bărbat de 55 de ani a murit la locul de muncă, în Gherla

Sfârșit tragic pentru un bărbat de 55 de ani. Acesta a murit, marţi, la serviciu, într-o firmă din Gherla.

În urma tragediei, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi cu privire la faptul că un angajat al unei societăţi comerciale din Gherla a fost găsit căzut, într-o încăpere aflată în respectiva locaţie. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii și echipaje medicale de specialitate. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-l readuce la viață pe bărbat, în ciuda tuturor eforturilor, și au fost nevoiți să declare decesul.

,,Poliţiştii au stabilit identitatea acestuia, respectiv un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Mintiu Gherlii”, se arată într-o informare a IPJ Cluj.

Autoritățile au deschis o anchetă

Trupul neînsuflețit al bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul.

,,Pentru asigurarea cadrului legal, necesar verificărilor, în cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală, pentru ucidere din culpă şi nerespectarea măsurilor legale de securitate şi sănătate în muncă”, au mai transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Citește și: O femeie de 80 de ani și fiul ei, găsiți morți în casa lor din Craiova. Polițiștii au deschis un dosar penal
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.