Entertainment

Ultima aroganță! Deliei Tudose îi joacă scobitoarea în gură pe stradă!


CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, metoda inedită prin care Delia Tudose își domolește nervii. Mai exact, când nu pare să fie în cea mai bună dispoziție, ex-partenera lui Vali Bărbulescu strânge, cât de mult poate, o scobitoare între dinți. Avem dovada de netăgăduit, imagini în premieră cu modelul în plină “acțiune”.

În vara anului trecut, Delia Tudose și Adrian Vasile, cunoscutul antrenor de handbal, au început o legătură sentimentală. Împreună sunt, însă, scumpi la vedere, preferând discreția. Cert este că atunci când nu este în lângă iubit, modelul nu este deloc în apele ei.

(VEZI AICI: CĂREI VEDETE CREDEȚI CĂ ÎI APARȚINE ACEST TRUP DE INVIDIAT? A AJUNS DEJA LA MARE ȘI SE „PRĂJESTE” LA SOARE)

Delia Tudose, fină mânuitoare a scobitorii

Zilele trecute, CANCAN.RO a întâlnit-o pe Delia Tudose alături de o bună prietenă. Pentru că era o vreme superbă, cele două au luat-o la pas din zona Piața Floreasca spre Dorobanți. Pe tot parcursul drumului, fosta iubită a DJ-ului Vali Bărbulescu a “tras” cu sete dintr-o scobitoare ascuțită la capete. În unele momente a părut nervoasă, dar bețișorul, folosit ca un fel de țigaretă, a avut parcă darul de a-i calma furia.

Delia Tudose, cu scobitoarea între dinți, în plină stradă (Foto: CANCAN.RO)

Delia Tudose s-a dovedit a fi o fină mânuitoare a scobitorii, accesoriu pe care modelul rar l-a scos din gură. Altfel, partenera lui Adrian Vasile a impresionat prin stil și eleganță, demonstrând, încă o dată, dacă mai era nevoie, de ce este una dintre cele mai dorite femei din România. Însă, cel puțin în viitorul apropiat, singurul bărbat din universul ei este cunoscutul antrenor de handbal.

(NU RATA: UN BĂRBAT A APĂRUT ÎN POZA DE BULETIN CU SCOBITOAREA ÎN GURĂ! CE EXPLICAȚIE ARE)

Delia Tudose s-a calmat cu o scobitoare (Foto: CANCAN.RO)

S-au despărțit după 12 ani de relație

În 2020, Vali Bărbulescu și Delia Tudose s-au despărțit după 12 ani relație, deși DJ-ul susținea că și-a găsit jumătatea în logodnica lui. Legătura lor a fost presărată cu împăcări și separări temporare, iar acum fiecare are propria viață. Artistul este cuplat cu o șatenă misterioasă, în timp ce modelul trăiește, de anul trecut, o poveste de dragoste cu Adrian Vasile.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.