Entertainment

Tulburător! Ce le-au făcut rușii femeilor din zona Kievului înainte de a le ucide. Legiștii au găsit doveziMedicii legiști din nordul capitalei Ucrainei fac dezvăluiri inimaginabile. Soldații ruși nu doar au ucis civili, femei și bărbați și copii. Potrivit oficialilor, multe ucrainence au fost abuzate înainte de a fi omorâte. 

La două luni de la începerea războiului dintre Rusia și Ucraina, mărturiile despre faptele inumane comise de soldații ruși nu încetează să apară. Armata lui Putin nu ține cont de nicio limită în acest conflict, după cum arată descoperirile ucrainenilor. 

Medicii legiști au făcut deja zeci de autopsii pe cavadrele din zonele Bucha, Irpin și Borodianka. Aceste zone din nordul Kievului au fost invadate și au lăsat sute de trupuri neînsuflețite. Potrivit cadrelor medicale,  multe dintre femeile de acolo au fost violate, apoi ucise de soldații ruși. 

„Avem deja câteva cazuri care sugerează că aceste femei au fost violate înainte de a fi împușcate (…) Nu putem da mai multe amănunte, colegii mei încă adună dovezi și mai sunt sute de trupuri de examinat”, a declarat unul dintre medicii legiști, Vladislav Pirovsk. (CITEȘTE ȘI: Câți bani i-au cerut rușii mamei unui prizonier ucrainean ca să nu-l ucidă: „Îmi trimit un filmuleț cu execuția”)

Ce spun medicii legiști  despre femeile din Kiev care au pierit 

Potrivit spuselor medicilor legiști, echipa sa examinează aproximativ 15 cadavre într-o singură zi. Multe dintre acesta au fost de-a dreptul mutilate, arse, desfigurate. Nici măcar nu mai pot fi identificate. Cazurile sunt greu de acceptat, după cum sunt inclusiv corpuri decapitate. 

„Multe dintre trupuri sunt arse sau desfigurate în asemenea măsură, încât nu pot fi identificate. Fața poate fi zdrobită în bucăți și nu poate fi reconstituită, iar uneori capul lipsește cu totul”, a spus un medic legist. 

Un investigator a mărturisit faptul că unele cadavre sunt „într-o stare atît de rea, încât este dificil să găsești semne de viol și de abuz sexual. Dar strângem dovezi în câteva cazuri de femei care credem că au fost violate înainte de a fi ucise”. (CITEȘTE ȘI: Mesajul transmis de SRI în ziua de Paște. S-a viralizat rapid: „Sărbători cu o singură dorință”)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close