Entertainment

Tu știai asta? Ce se întâmplă dacă tastezi codul *#0*# pe telefon sau tabletă? Ce funcție se activeazăTrăim într-o eră a digitalizării, fapt care poate fi observat la orice pas. Fie că pleci în vacanță, fie că pleci la birou, gadgeturile se transformă în „prieteni” de drum sau destinație. Telefoanele performante, tabletele sau calculatoarele au devenit dispozitive aproape indispensabile. Iar, odată cu transformările care se produc în aria tehnologică, și funcțiile se schimbă. De exemplu, tu știai ce se întâmplă dacă tastezi codul *#0*# pe telefon sau tabletă? Iată ce funcție se activează!

Este o lume a vitezei, iar producătorii din aria tehnologică țin și ei pasul. Anual, aceștia oferă oamenilor pe piață gadgeturi care să le ușureze activitatea zilnică. Printre aceste gadgeturi se află atât telefoanele performante, cât și tabletele de ultimă generație. Dispozitivele însă, au funcții ascunse care pot fi accesate de orice persoană, dacă sunt tastate anumite coduri. De reținut faptul că nu toate telefoanele sau tabletele vor afișa același lucru, pentru că depinde de sistemul de operare pe care îl au, dar și de alte caracteristici ale producătorului.

Vezi și CODURILE SECRETE CARE ÎŢI POT “BLOCA” ORICE DISPOZITIV ANDROID SAU APPLE. DE CE SĂ NU TASTEZI *#33#, DACĂ VREI SĂ-ŢI MAI SUNE TELEFONUL VREODATĂ

Ce se întâmplă dacă tastezi codul *#0*# pe telefon sau tabletă?

Unul dintre codurile care pot fi tastate fie pe telefon, fie pe tabletă este *#0*#. Însă, ce se întâmplă imediat ce tastezi aceste cifre și caractere? Răspunsul este simplu: codul respectiv poate fi utilizat atunci când vrei să îți testezi ecranul și difuzoarele unității. Este, practic, un „instrument” de diagnosticare a unor posibile defecțiuni pe care dispozitivul tău le-ar putea avea.

De asemenea, există și alte coduri pe care le poți tasta pe telefon sau tabletă:

– *#0588# – acest cod testează senzorul de proximitate al camerei;
– *#0289# – acest cod redă o melodie de test;
– *#0782# – acest cod afișează data și ora configurată pe dispozitivul tău.

Vezi și ATENȚIE MARE! CE SE ÎNTÂMPLĂ DACĂ TASTEZI CODUL *#61# PE TELEFON?

Sursă foto: PixabaySource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.