Entertainment

„Treci acasă!” Oana Moșneagu, reacție dură după ce Vlad Gherman a plecat de acasă! Actrița a rămas singurăIn articol:


Vlad Gherman și Oana Moșneagu formează unul dintre cele moi noi cupluri din lumea mondenă și se pare că se iubesc la nebunie. Cei doi își arată dragostea unul față de celălalt în oice circumstanțe și nu ezită să fie „jucăuși” unul cu celălalt. Dacă la începutul relației lor au avut o perioadă în care s-au ferit de ochii curioșilor, după un timp au dat anunțul că formează un cuplu.

De la o simplă prietenie, Vlad Gherman  și Oana Moșneagu au ajuns să fie parteneri de cuplu. Cei doi petrec foarte mult timp împreună. Fiind colegi pe platourile de flmare, se întâlnesc destul de des la muncă, dar și acasă, după ce au hotărât să se mute împreună. Recent, însă, Vlad Gherman a ieșit cu doi dintre prietenii săi în oraș, iar iubita sa a rămas singură acasă, uitându-se la serial.
Actrița nu s-a putut abține și i-a dat replica lui Vlad Gherman și de data aceasta.

Citeste si: Vlad Gherman, făcut praf pe internet după ce a apărut lângă Cristina Ciobănașu. Se întâmplă la scurt timp după ce a anunțat că este într-o relație: ”E păcat de Oana”

Oana Moșneagu a rămas singură acasă

Seara trecută,  Vlad Gherman  a ieșit în oraș cu băieții, Oana Moșneagu fiind nevoită să rămână singura acasă uitându-se la televizor.

A povestit această situație fanilor săi de pe Instagram, acolo unde a menționat că este nevoită să se uite la serial de una singură pentru că iubitul ei a lăsat-o acasă.

Citeste si: Haos în armata rusă. Soldaţii ruşi consumă carne de câine şi violează copile..- bzi.ro

„Așa e când iubitul tău e plecat în oraș cu băieții joi seară, dezbați cu alții, în cazul ăsta eu debat cu voi”, a

mai spus Oana Moșneagu.

Oana Moșneagu

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine e Oana Mosneagu, actrița care o interpretează pe Andreea în serialul Adela

Ulterior, Oana Moșneagu i-a transmis și un mesaj lui Vlad Gherman pe InstaStory, îndemnându-l să vină acasă. Cei doi se tachinează ori de câte ori au ocazia, iar fanii îi admiră pe zi ce trece din ce în ce mai mult pentru că sunt autentici și formează un cuplu de minune.

„Iubitul meu este în oraș cu băieții și în serial, și în afara serialului. Așa, iubitule, tot cu doi prieteni ești afară și acum, frumos, m-ai lăsat pe mine singură la serial, treci acasă, te sună, dar hai și tu acasă! Treci acasă!”, a spus  Oana Moșneagu pe InstaStory.

 

 Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.