Sports

Transferul superstarului Erling Haaland la Manchester City e în pericol!Campioana Angliei, Manchester City, nu este dispusă să achite într-o singură tranșă cele 75 de milioane de euro cerute de Borussia Dortmund pentru golgheterul Erling Haaland.

Gruparea de pe Etihad încearcă să negocieze eșalonarea sumei de transfer a internaționalului norvegian în contextul crizei financiare generate de pandemia de COVID-19.

În ultimele zile, City a devenit opțiunea principală pentru starul norvegian.

Manchester City vrea să plătească o sumă de transfer mai mică de 75 de milioane de euro pentru Erling Haaland

Campioana Premier League continuă negocierile cu clubul german, deși clauza de reziliere a lui Erling Haaland are ca termen de expirare finalul lunii aprilie.

Conform celor de la „90min”, City trebuie să acționeze rapid pentru că mai are la dispoziție doar două săptămâni în care îl poate achiziționa pe Erling Haaland pentru o sumă rezonabilă de bani, cu mult sub cota sa actuală de piață, care trece de 100 de milioane de euro.

Gruparea de pe Etihad nu are nicio obiecție legată de cele 75 de milioane de euro, pe care ar trebui să le achite în schimbul atacantului de 21 de ani, dar „90min” susține că șefii lui Pep Guardiola doresc eșalonarea plății sumei de transfer.

De asemenea, conducerea lui Manchester City nu vrea ca salariul lui Haaland să fie mai mare decât cel al lui Kevin de Bruyne, care este cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Guardiola, cu 25 de milioane de euro pe sezon.
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.