Entertainment

Trailerul la Tár: Cate Blanchett, din nou în vizorul Oscarurilor


După 15 ani de pauză, Todd Field în sfârștit a revenit. După In The Bedroom și Little Children, cel de-al treilea film al regizorului este Tár și tocmai și-a lansat primul trailer. Filmul va avea premiera, cel mai probabil, la Festival de la Veneția, scrie Variety.

Deși există puține detalii despre acțiune, Tár o va avea pe Cate Blanchett în rolul unui personaj de ficțiune, Lydia Tar, o compozitoare celebră care a devenit prima dirijoare a unei orchestre germane. Cât se poate de potrivit, muzica filmului este semnată de către compozitoarea Hildur Guonadottir, compozitoarea islandeză care a câștigat un Oscar în 2020 pentru coloana sonoră a filmului Joker, scrie Variety.

Filmul o urmărește pe Tár prin viața ei de zi cu zi din Berlin, care o duce la înregistrarea primei ei simfonii. Din distribuție fac parte Mark Strong, Julian Glover, Allan Corduner, Sophie Kauer și Sylvia Flote. Pe lângă regie, Field a mai semnat scenariul și producția prin intermediul Standard Film Company, iar Alexandra Milchan și Scott Lambert au semnat la rândul lor producția pentru Emjag Productions.

Filmul va fi distribuit în Statele Unite prin Focus Features și internațional prin Universal Pictures, mai notează Variety. 

Tár marchează revenirea lui Field ca regizor, după debutul său regizoral în 2001 cu In My Bedroom care a câștigat cinci nominalizări la Oscar, inclusiv pentru Cel mai bun film. Continuarea din 2006 Little Children a primit nominalizări similare, inclusiv trei la Oscar. Field a mai fost implicat în câteva proiecte de atunci încoace, inclusiv un film plasat în timpul Revoluției Mexicane cu Leonardo DiCaprio dar și o adaptare a cărții lui Jonathan Franzen Purity pentru Showtime, proiecte care nu s-au materializat. Însă, considerând succesul lui din trecut, e de așteptat ca Blanchett să fie candidată în noul seozn de premii. Tár va avea premiera în Statele Unite pe 7 octombrie.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close