Entertainment

Trailerul final pentru Morbius este aici! Colți, avem parte de mulți colți fioroși


Povestea unui medic de geniu afectat de o boală terminală – care, în căutarea unui remediu, devine un monstru însetat de sânge este rezumată în trailerul final pentru Morbius

Drama laureatului cu Nobel Dr. Michael Morbius este de a trece de la durerea fizică provocată de o afecțiune hematologică și dizabilitate la setea necontrolată de sânge, odată ce devine vampir. Trailerul prezintă în detaliu ipostaza de vampir a doctorului Michael Morbius – vedem ce puteri extraordinare are, dar și latura sa inumană, de aici drama fiind deja conturată: lupta dintre a fi un erou sau un villain îl va măcina pe acest personaj.

Trailerului ni-l mai arată pe nimeni altul decât Adrian Toomes, villain-ul Vulture jucat de către Michael Keaton în Spider-Man: Homecoming din 2017, dar face și o referință de final la Venom. Acest lucru arată că un cross over dintre Spider-Man de la Sony și Marvel Cinematic Universe este posibil, e de părere publicația The Hollywood Reporter, ba – mai mult – că un film în care să apară Spider-Man, Morbius și Venom-ul lui Tom Hardy e plauzibil.

Cum vi se pare trailerul?Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.