Entertainment

Tragedie la Astroworld! Opt oameni din SUA au murit la concertul lui Travis Scott, după ce s-au călcat in picioare / FOTO


  • Opt persoane au murit la concertul lui Travis Scott
  • Iată cum a avut loc tragedia!

Opt persoane au murit la concertul lui Travis Scott

Cel puțin opt persoane au murit și mai multe au fost rănite, după ce s-au călcat în picioare la propriu la deschiderea festivalului de muzică Astroword. Fanii s-au năpustit spre scenă, potrivit autorităților americane. Aceștia au postat pe rețelele de socializare imagini cu oameni dansând pe ambulanțele chemate la fața locului.

Samuel Pena, șeful poliției din Houston, a confirmat cifrele privind numărul de decese la o conferință de presă.

“Mulţimea a început să se mişte în faţa scenei. Asta a creat un început de panică iar mai multe persoane au fost rănite. Sunt cel puţin opt decese confirmate în această seară şi mai mulţi răniţi, a indicat el, precizând că 17 persoane au fost transportate la spital, între care 11 victime cu stop cardiac”, a declarat Samuel Pena.

Medicii au dus la spital 11 persoane în stop cardiac

Șeful poliției, Samuel Pena, a declarat că vineri în jurul orei 09:00 mulțimea care se adunase la concertul rapperului Travis Scott a început să se împingă spre partea din fața a scenei, provocând panică. Mai multe persoane au căzut inconștienți, iar haosul a ținut până la 21:38, când a fost declanșat un incident cu victime.

Concertul a fost anulat, în urma incidentului

Polițiștii au anunțat că festivalul a fost anulat, iar Travis Scott s-a oprit de mai multe ori în timpul spectacolului de 75 de minute atunci când a observat busculada și le-a cerut paznicilor să se asigure că fanii sunt bine. La eveniment au participat aproximativ 50.000 de persoane, iar mai mulți oameni au fost victime ale supradozelor de fentanil, opt persoane au murit, 23 au ajuns la spital, iar 300 au primit îngrijiri medicale.

Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.