Entertainment

Tragedie în echipa noului film Elvis . O actriță a murit subit la doar 44 de aniShonka Dukureh era mama a doi copii și nu avea un trecut medical care să explice decesul ei brusc.


O veste tristă a cutremurat întreaga echipă a noii producții „Elvis“, coordonată de regizorul Buz Lhurmann. Actrița și cântăreața de blues Shonka Dukureh a decedat inexplicabil la vârsta de numai 44 de ani.


 

Fără a suferi de vreo boală știută de familie și fără a da vreun semn de slăbiciune, femeia a fost găsită fără viață, în apartamentul său din Nashville, Tennessee, chiar de către unul dintre cei doi copii ai săi. Shonka și-a dat ultima suflare în dormitor, astfel că paramedicii chemați de vecinii alertați de copil nu au mai putut decât constata decesul ei. 


Potrivit TMZ.com, anchetatorii nu au dat încă un răspuns în cazul motivului decesului ei subit, însă cercetările continuă. Teoretic, nu există vreun motiv pentru a suspecta cauze nenaturale, dar numai rezultatul autopsiei poate confirma această ipoteză.


 

Actrița, născută în North Carolina, era foarte încântată de cel mai recent rol al său din „Elvis“, Big Mama Thorntona, motiv pentru care distribuia numeroase imagini cu momente din film. 


De asemenea, pe 13 iulie a scris câteva rânduri emoționante: ”Sunt recunoscătoare pentru tot ce sunt, căci mama, bunica și străbunica sălășluiesc în mine.“


 


FOTO: Instagram
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close