Entertainment

Top 5 semne că mănânci prea multe roșii. Sunt sănătoase, dar nu în excesRoșiile sunt alimente delicioase și bune pentru corp, dar consumate în exces, pot fi extrem de dăunătoare. Aceste legume conțin vitamine și antioxidanți care reduc riscul de cancer, dar nu trebuie să mâncați prea multe. 

Roșiile au cel mai scăzut nivel de calorii, motiv pentru care sunt excelente pentru slăbit. Conțin doar 18 calorii, pentru 100 de grame. În plus, conțin antioxidanți, fibre, minerale și vitamine. Din aceste motive, sunt recomandate de nutriționiști. 

Aceste legume conțin vitamina A și antioxidanți, printre care se numără beta și alfa carotenoizi, xanthins și luteină. Ca urmare, ajută atât la prevenirea procesului de îmbătrânire, cât și la îmbunătățirea vederii, la menținerea sănătății membrelor musculoase și a sănătății oaselor. (CITEȘTE ȘI: Laura Cosoi, făcută să plângă de soţul ei, la doar câteva zile după ce a născut a treia oară! Gestul lui Cosmin a lăsat-o fără cuvinte)

Top 5 semne că mănânci prea multe roșii. Lista completă

  1. Refluxul gastroesofagian. Un prim simptom că mănânci prea multe roșii este că ai stări de vomă. Cauza este conținutul crescut de acid malic și citric. 
  2. Alergii. Aceste legume conțin histamină, o substanță care poate cauza iritații la nivelul pielii. Pentru cei care au alergie la roșii, simptomele pot fi grave. Printre acestea, se numără: urticarie, inflamarea limbii, a gurii și a feței, strănut, sufocare, tuse, mâncărime și senzație de sufocare. 
  3. Pietre la rinichi. Roșiile conțin calciu și oxidanți care, în exces, pot duce la apariția pietrelor la rinichi. În plus, persoanele care au probleme cu rinichii trebuie să consume roșii cu moderație. 
  4. Dureri articulare. Această problemă se vede prin dureri la nivelul încheieturilor și chiar umflarea lor. 
  5. Licopenodermia. Afecțiunea constă în coagularea sângelui, care se vede prin înroșirea pielii. Cauza ar fi conținutul de licopen, care se regăsește în roșii. (CITEȘTE ȘI: Dana Nălbaru, revenire în muzică! Şi-a surprins toţi fanii după ce a scos această piesă)Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close