Entertainment

Top 30 vedete care au uitat de bunele maniere! Ce locuri ocupă Andreea Esca, Bianca Drăgușanu sau Lora


Posterioare bombate, busturi voluptuoase, piele fină, coapse incitante, linii molatice care tulbură privirile celor din jur, rotunjimi destinate fanteziilor. Atmosferă fierbinte, la propriu și la figurat. Costume de baie minuscule, picioare lungi, atitudini sexy și chiar mai mult decât atât. Surprinse în picioare sau în genunchi, pe spate sau pe burtă, indiferent de circumstanțe, CANCAN.RO vă prezintă Topul vedetelor care arată sexy, dar, în anumite circumstanțe, uită de bunele maniere și o gafează într-un stil mare. 

Vedetele știu una și bună: atunci când ieși în societate, imaginea trebuie să fie impecabilă. Drept urmare, multe dintre ele apelează la ajutorul stiliștilor sau își găsesc tot felul de surse de inspirație pentru a nu da greș. Însă există și momente în care uită de „etichetă” și fac gafe fără număr, atunci când își bagă degetele în nas sau gură.

CITEȘTE ȘI TOP 30 VEDETE CARE AU POSTERIORUL SEXY INDIFERENT DE TIPUL DE SLIP PE CARE-L POARTĂ. CE LOCURI OCUPĂ RUBY, ANDREEA BĂNICĂ SAU IOANA FILIMON

Roxna Marcu, lecție de „măiestrie”

Într-un mod total aleatoriu, dintre cele 30 de vedete prinse pe picior greșit, am ales-o pe Roxana Marcu. Fosta prezentatoare TV pare să fi găsit o adevărată „comoară” în nas, din moment ce preț de minute bune s-a tot plimbat cu degetul din nas în gură și invers.

Roxana Marcu stă cu degetul în gură/ Sursă foto: CANCAN.RO

Dar cine sunt cele 30 de dive? Vă spunem doar că le regăsiți între ele pe  Bianca Drăgușanu, Andreea Esca, Daiana Angel, Lora, Roxana Marcu. Și nu doar ele au reușit să se ”strecoare” cu ușurință în topul întocmit de CANCAN.ROO galerie foto incredibilă vă stă la dispoziție.

VEZI ȘI TOP 30 „CAMELTOE” – VEDETELE DIN ROMÂNIA FOTOGRAFIATE CU BIKINI MULT PREA MULAȚI. ATÂT DE MULAȚI, CĂ S-A VĂZUT TOT. ÎN CAZUL UNORA, CHIAR TOTSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close