Entertainment

The Witcher sezonul 3 adaugă noi actori. Iată ce personaje fantasy vor juca


Acum că cel de-al treilea sezon al serialului cu Henry Cavill și cu monștri The Witcher are undă verde, o parte din distribuția sa devine cunoscută. Robbie Amell, Meng er Zhang, Hugh Skinner și Christelle Elwin s-au alăturat echipei, scrie empireonline.com.

În sezonul 3 vom vedea capete încoronate, magi, și fiare de pe Continent care sunt pe urmele lui Ciri din Cintra (Freya Allan). Geralt (Cavill) o va ascunde, fiind hotărât să își protejeze nou-reunita familie împotriva acelora care amenință să o distrugă.

De educația în ale magiei se ocupă Yennefer (Anya Chalotra), care îi conduce în fortăreața Aretuza, acolo unde speră să descopere mai multe din puterile ascunse ale fetei; în schimb, se trezesc într-un câmp de luptă din care nu lipsesc intrigile politice, trădarea și magia neagră. Trebuie să lupte riscând totul – sau riscă să se piardă unii pe alții definitiv…

Amell joacă rolul lui Gallatin. Un luptător înnăscut, el conduce o armată de gherilă, Scoia’tael, care luptă de partea Nilfgaard-ului. Zhang este Milva. O femeie adoptată de driadele din pădurea Brokilon, Milva este o vânătoare talentată și vitează. Skinner joacă rolul Prințului Radovid. Un playboy și fratele mai mic al Regelui Vizimir, Radovid descoperă bărbatul din el în lumea Redaniană. Elwin joacă rolul lui Mistle, un bandit din rândul The Rats, o bandă de adolescenți care fură de la bogați pentru ei înșiși, dar uneori și pentru săraci.

Netflix nu a confirmat încă data premierei noului sezon, care s-ar putea să nu fie anul acesta. Fanii Witcher ar putea totuși să vadă seria prequel Blood Origin, care va apărea pe ecrane în 2022.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.