Entertainment

The Batman: Colin Farrell nu trebuia să fie de nerecunoscut în rolul lui The Penguin. Ce s-a întâmplat


Matt Reeves nu și-a propus pentru Colin Farrell să arate de nerecunoscut în The Batman. Dar, în filmul final, Farrell e de nerecunoscut în rolul lui Oswald „Oz” Cobblepot, gangsterul mărunt și plin de cicatrici din Gotham City, care poartă porecla nefericită de „Penguin”.

„Poate avea acel amestec de a fi incredibil de înspăimântător și de instabil, și apoi, deodată, vezi acea latură vulnerabilă a lui care te face să îți pară rău pentru el”, spunea Reeves despre actorul Colin Farrell pentru Variety. „De aceea am vrut ca el sa joace personajul.”

Atunci când s-au întâlnit pentru a discuta despre o eventuală distribuire în rol, Reeves a observat că Farrell luase de curând în greutate pentru un alt film, ceea ce ar fi făcut din vechiul erou negativ din Batman mai degrabă genul de mafiot care era Fredo (John Cazale) din filmele „Nașul”. „Mi s-a părut că John Cazale are un nas în genul lui Penguin”, spunea Reeves. „Am crezut că, poate, putem face ceva din punct de vedere vizual”. Așa că artistul machior Michael Marino (de curând nominalizat la Oscar pentru Coming 2 America) a pus la cale un nou look pentru Penguin al lui Farrell.

Reeves a făcut referire, când vine vorba de inspirație, la Cazale, Sydney Greenstreet și Bob Hoskins. „L-am văzut aproape ca o revenire la imaginea gangsterului de la Warner Bros”, susține el.

Însa atunci când Farrell i-a spus lui Reeves că nu se simțea bine după ce se îngrășase și voia să slăbească, Reeves i-a transmis și machiorului. „Așa că Mike a intervenit. Și, într-o bună zi, mi-a arătat un mulaj după capul lui Colin. Este personajul din film. Și am zis: Stai așa, ce?”

Marino l-a asigurat pe Reeves că Farrell nu doar că va surprinde toate expresiile feței, dar și că va arăta realist. A spus „Matt, îți promit, atunci când va păși pe platou lumea se va întreba: Cine e ăsta?”

Chiar și așa, Reeves era sceptic. I-a arătat lui Farrell rezultatul muncii lui Marino: „Colin s-a bucurat. Și a zis. Da, sunt de acord. Nu îmi venea să cred că făcea acest pas…” Reeves încă era dispus să renunțe la machiaj, însă – odată ce primul material a fost filmat – a fost convins să păstreze propunerea de protetică.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close