Entertainment

Teo Trandafir, mărturisiri din intimitate. Ce spune celebra prezentatoare despre fostele relaţiiTeo Trandafir este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV de la noi din ţară. Deşi succesul de care se bucură în plan profesional a fost greu de atins, vedeta a reuşit să demonstreze că merită să fie în topul preferinţelor telespectatorilor. Cu toate acestea, viaţa ei nu a fost deloc uşoară. În plan personal a trecut prin multe momente grele, dar a reuşit să treacă peste fiecare cu capul sus.

Teo Trandafir a fost întotdeauna sinceră şi nu s-a ferit să povestească despre experienţele nereuşite prin care a trecut în ceea ce priveşte viaţa sa amoroasă. În cadrul unui interviu, vedeta a explicat faptul că toți bărbații din viața ei au funcționat după un algoritm anume.

CITEŞTE ŞI: TEO TRANDAFIR, DEZVĂLUIRI NEŞTIUTE DESPRE PRIMUL SĂRUT: „A FOST ATÂT DE FRUMOS, ATÂT DE EMOȚIONANT, ATÂT DE JENANT”

Întrebată dacă bărbații se tem de ea, pentru că este o femeie puternică, prezentatoarea de la Kanal D a răspuns: „Bărbaţii din viaţa mea au un algoritm după care funcţionează: vin, încearcă să îmi pună căluşul în gură, dacă mă iau cu blândeţe reuşesc şi merge bine, dacă trag brusc, mă blochez, iar apoi îmi spun că sunt prea mult pentru ei. Invariabil!”, a mărturisit Teo Trandafir pentru Ok! Magazine.

Într-un interviu mai vechi, acordat lui Denise Rifai, Teo Trandafir a dezvăluit motivul care a dus la destrămarea fostelor sale relaţii: „Eu nu suport niciun fel de autoritate. În secunda în care autoritatea s-a ridicat asupra mea fără blândețe, înțelegere și argumente, o dau la o parte că pe o măsea stricată. (…)

Odată instalată autoritatea, eu nu mai funcționez, căsniciile mele nu vor funcționa niciodată pentru că am această cerință pentru bărbatul de lângă mine: lasă-mă să trăiesc lângă ține, așa cum îți dau libertatea să trăiești lângă mine.

Nu suport să mă întrebi cu cine vorbesc la telefon, unde sunt; nu te voi întreba niciodată unde ești. Niciunul dintre partenerii mei nu a auzit de la mine întrebarea cu cine ești și unde ești. Niciodată! Dacă vrei să te întorci, bine, dacă nu, p-aci ti-e calea.

Sunt mult prea bună pentru tine. Vrei să mă rog de tine să te întorci? Mai bine mor! Rămâi cu cine ești, cât timp dorești; și întoarce-te dacă mai e cale”.

Ce spune celebra prezentatoare despre fostele relaţii

În 1990, Teo s-a căsătorit cu pilotul Alexandru Trandafir, iar ceremonia a avut loc la Brăila. După şase ani de căsnicie, cei doi au hotărât să o ia pe drumuri separate, pe cale amiabilă.

Bărbatul căruia prezentatoarea TV îi poartă numele a lucrat împreună cu Adrian Iovan, fostul soț al Romaniței Iovan. După despărțire, Teo nu a dorit să revină la cel de dinainte de căsătorie, Uță.

„Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci niste alegeri, se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-a transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele”, a declarat Teo Trandafir.

În decembrie 2011 l-a cunoscut pe Facebook pe Constantin Iosef, cu care s-a căsătorit pe 2 iunie 2012. Mariajul a durat doar șase luni, iar pe 17 decembrie 2012 cei doi şi-au anunțat separarea.

Mai mult, la câteva luni de la divorţ, Teo a recunoscut faptul că a rămas cu o traumă după relaţia cu cel de-al doilea soţ.

„Un bou! Recunosc, am iubit un bou. Ce tâmpită eram! Credeam în iubire pe atunci. Acum toată lumea mă întreabă dacă sunt bine. Da, sunt bine, de când mi-am dat seama că boul e bou”, a declarat Teo Trandafir la 7 ani de la divorțul de acesta.

 

Sursă foto: Instagram
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.