Entertainment

Teo Show, scoasă de pe post. De ce a luat Kanal D această decizieVestea că emisiunea prezentată de Teo Trandafir urmează să fie scoasă din grila de programe ar putea crea o reacție neașteptată din partea fanilor acesteia. Kanal D a luat această decizie din cauza unui motiv la care nimeni nu se aștepta. Toți cei care se ocupă de „Teo Show” vor putea rămâne pe drumuri.

Potrivit surselor Departamentului de Anchete Speciale (DAS) Cancan, Kanal D, postul de televiziune apărut pentru prima dată în România în 2007, a hotărât scoaterea definitivă a emisiunii „Teo Show” de pe post. Decizia ar fi venit în urma unor discuții legate de audiența pe care Teo Trandafir o face în ultima perioadă.

VEZI ȘI: NU TOATE STARURILE DE LA KANAL D AU SALARII ASTRONOMICE! E VEDETA POSTULUI, DAR CONDUCE UN MEGANE DE DOAR 5.000 €!

Teo Show va dispărea de la Kanal D

Deși nu există încă declarații oficiale cu privire la decizia pe care postul de televiziune ar fi luat-o, se pare că există posibilitatea ca Teo Trandafir, dar și restul oamenilor implicați în această emisiune să fie nevoiți să își găsească un alt loc de muncă. Motivul care stă în spatele acestei decizii este unul simplu, numărul audienței obținut de Teo Trandafir în ultima perioadă este din ce în ce mai mic, tocmai de aceea, emisiunea nu mai prezintă interes pentru postul de televiziune.

În cazul în care „Teo Show” se va anula, Teo Trandafir se va vedea nevoită să caute noi proiecte care să îi aducă venituri substanțiale. Nu se știe dacă femeia ar putea începe un alt proiect la Kanal D din toamnă sau dacă va fi nevoită să renunțe definitiv la postul de televiziune care a consacrat-o în ultimii ani.

CITEȘTE ȘI: TURCII SUNT LA UN PAS SĂ DETONEZE BOMBA! UNA DINTRE CELE MAI MARI VEDETE PRO TV ESTE APROAPE SĂ SEMNEZE CU KANAL D!

Plecarea lui Teo Trandafir ar veni ca o lovitură puternică pentru postul de televiziune, deoarece femeia are o mulțime de oameni care o iubesc și o urmăresc. Nu ar fi prima persoană care se vede nevoită să renunțe la proiectele de la Kanal D pentru proiectele unor alte posturi de televiziune. Iulia Albu, Andreea Tonciu și Gabriela Cristea sunt doar câteva dintre persoanele cunoscute din România care au ales să semneze cu alți producători.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close