Entertainment

Teia Sponte, probleme de sănătate? Prin ce peripeții a trecut prietenul bun a lui Gigi Becali, în timp ce își cumpăra medicamente / PAPARAZZI  • Teia Sponte, apariție rară în oraș
  • Prin ce peripeții a trecut prietenul bun a lui Gigi Becali, în timp ce își cumpăra medicamente

Teia Sponte, probleme de sănătate?

Teia Sponte, cunoscut și ca ,,fratele” lui Gigi Becali, a fost surprins în timp ce își cumpăra medicamente de la farmacie. Să fie acesta un semn că omul de afaceri se confruntă cu probleme de sănătate?

Paparazzii Spynews.ro au fost pe urmele afaceristului și l-au surprins pe acesta într-o ipostază rară.

Îmbrăcat lejer, într-o ținută compusă dintr-un trening negru și un tricou alb, Teia Sponte a mers în grabă la farmacie.

,,Fratele” lui Gigi Becali a intrat în unitatea farmaceutică și a cumpărat medicamente. Teia Sponte este foarte atent la reguli, astfel că el a avut grijă să poarte masca de protecție corespunzător, având în vedere că în trecut a fost infectat cu virusul SARS-CoV-2.

Prin ce peripeții a trecut prietenul bun a lui Gigi Becali, în timp ce își cumpăra medicamente

După ce și-a cumpărat medicamentele necesare, milionarul a ieșit în grabă din farmacie și s-a îndreptat spre bolidul de lux, care era parcat chiar în fața unității medicale.

Ei bine, cu toți știm vorba aceea cu graba strică treaba. Se pare că celebrul om de afaceri a fost la un pas de a se prăbuși pe asfalt, după ce a coborât scările farmaciei în grabă și s-a dezechilibrat.

Înainte de a se urca la volan, Teie Sponte s-a asigurat că nu trece nicio mașină și poate deschide în siguranță portiera bolidului său de lux.

La scurt timp după ce s-a urcat în mașină, fără să își dea jos masca de protecție, prietenul bun a lui Gigi Becali a plecat din fața farmaciei, pornind spre o nouă locație.

Teia Sponte, vărul lui Gigi Becali, a intrat in topul milionarilor din Romania în anul 2017 după ce a vândut un teren din nordul Capitalei pentru suma de 24 de milioane de euro.

În 2016 el a vândut un alt teren din zona de nord a Bucurestiului, cu o suprafata de 47 de hectare, unei cunoscute companii pentru suma record de aproape 50 de milioane de euro.

La finalul anului 2017, Teia Sponte avea o avere estimată de 44 de milioane de euro. Teia Sponte nu a facut avere numai din tranzactia de terenuri. Incepand cu anul 2019 vărul lui Gigi Becali construieste un ansamblu rezidential de 12 blocuri în zona Străulesti, pe un teren de 35.000 de metri patrati.

Citește și: Gigi Becali a renunțat la Palatul din Aleea Alexandru, estimat la 10 milioane de euro. Cine sunt acum proprietari
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.