Entertainment

Surpriză la premiul de 50.000 de euro! În ce condiții este acordat și…


Tentație mare, dar și multă muncă! Show-ul „X Factor”, de pe Antena 1, atrage ca un magnet, atât concurenții, cât și telespectatorii, iar premiul este pe măsură: 50.000 de euro! Atât încasează câștigătorul, la ultima ediție, încheiată la finalul anului trecut, italianul Nick Casciaro fiind învingătorul. În ce condiții se acordă marele premiu? Ce scrie în contractul pe care-l semnează participanții împărțiți între cei patru jurați, Delia, Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior și Florin Ristei? CANCAN.RO are detaliile, în exclusivitate.

50.000 de euro! Este suma pentru care ”talentații” concurenți se înghesuie în platoul „X Factor” și își ”forțează” talentul. Nu înainte de a semna un contract, foarte bine pus la punct, toate chichițele avocățești, ce mai! Și în care se specifică și condițiile în care se atribuie râvnita sumă de bani. În primul rând, premiul este impozabil. Apoi, vine surpriza: nu e obligatoriu, conform contractului semnat, ca învingătorul să primească doar bani!

(CITEȘTE ȘI: SCANDAL LA X FACTOR! O CONCURENTĂ DĂ TOTUL ÎN VILEAG: ”GAGICO, ÎMI PARE RĂU!” + LOREDANA GROZA NU A SCĂPAT)

Premiul de 50.000 de euro de la „X Factor” poate cuprinde și produse de la sponsori, nu numai bani

Marele premiu de 50.000 de euro de la X Factor se acordă în bani și în produse

Iată ce scrie în fila de contract obținută de D.A.S. (Departamentul de Anchete Speciale al CANCAN.RO), cu privire la felul în care este acordat premiul: ”Premiile obținute de câștigător vor fi acordate în bani și / sau produse, valoarea totală cumulată a acestora fiind cea menționată mai sus, proporția dintre premiile acordate în bani și / sau produse urmând a fi stabilită în mod unilateral și discreționar de Producător”.

(NU RATA: VEDETA DE LA „X FACTOR” ȘI „ROMÂNII AU TALENT”, ÎNȘELATĂ DE IMPRESAR?! DE CE A RENUNȚAT BELLA SANTIAGO LA CARIERA INTERNAȚIONALĂ)

În același contract, concurenții sunt înștiințați că pot aștepta chiar trei luni până să intre în posesia banilor. ”Premiile obținute de concurentul / concurenții câștigători în cadrul emisiunii X Factor vor fi înmânate de către Antena TV Group împreună cu sponsorul în termenul de maximum 90 de zile de la data difuzării ultimei ediții (Finala) a emisiunii”, este specificat într-un paragraf de pe una dintre filele contractului.

Iar în cazul în care premiul este câștigat de o trupă, banii și produsele acordate de sponsori vor fi împărțite în mod egal între membrii acesteia.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close