Entertainment

„Suntem doar carne de tun, o simplă momeală” Ce i-a povestit un militar rus mamei sale, în timpul bombardamentelor din Ucraina! Convorbirea telefonică, făcută publicăIn articol:


Războiul dintre Rusia și Ucraina nu a destrămat doar familii ucrainene, ci i-a despărșit pe tinerii ruși de mamele lor.

Băieții nu au avut încotro decât să intre în conflictul militar, după ordinele date de Vladimir Putin, pe 24 februarie 2022. Mulți dintre ei nici nu știau că urmează să ia parte la un război cum le-a fost dat doar citească în cărțile de istorie. 

Recent, Anton Gerashchenko, oficial în cadrul Ministerului de Interne de la Kiev, a publicat o convorbire telefonică între un militar rus și mama acestuia.
Iată ce i-a relatat tânărul femeii, chiar de pe front!

Război Rusia Ucraina

[Sursa foto: shutterstock]

Discuția telefonică tulburătoare dintre un tânăr soldar rus și mama lui, făcută publică! I-a relatat ororile de pe front! 

Apar noi discuții între tinerii militari ruși, care au invadat Ucraina la ordinele liderului de la Kremlin, și mamele acestora. În urmă cu puțin timp, un oficial ucrainean a făcut publică discuția telefonică pe care a avut-o un tânăr rus cu mama lui, chiar în timpul bombardamentelor.

Acesta i-a dezvăluit celei care i-a dat viață că regretă amarnic că ia parte la un astfel de eveniment odios și ar da orice să se întoarcă acasă. 

Citeste si: Volodimir Zelenski se predă? Anunţul momentului, din Ucraina: „M-aş gândi la viaţa oamenilor mei”- bzi.ro

„Mamă, sunt bombardamente la orice oră. Trăiesc spaima vieţii! Suntem doar carne de tun, o simplă momeală. Am petrecut noaptea pe câmpul deschis de luptă”,  i-a dezvăluit tânărul soldat rus mamei sale potrivit  UNIAN.net.

Conform sursei citate mai sus, circa 500 de soldați ruși i-au cerut comandantului să-i lase să se întoarcă acasă. Aceștia au fost îndemnați de superior să vină partea lui dreaptă, iar mai apoi le-a spus: „Sunteţi nişte dezertori!”. Convorbirea telefonică a fost ulterior întreruptă. 

Mesajele trimise de un soldat rus înainte să moară, făcute publice! Detalii tulburătoare: „Mi-e frică, îi atacăm pe toți la rând”

Citeste si: Joe Biden: „Indiferent ce-aţi spune. Asta se numeşte Al Treilea Război Mondial!” Președintele SUA, despre o confruntare între NATO și Rusia

În timpul confruntărilor dintre Rusia și Ucraina, mii de soldați ruși șiar fi pierdut viața. Printre aceștia se numără și Alexei, un tânăr militar rus, care a pierit în timpul luptelor. Mesajele de pe telefonul său au fost făcute publice, șocând efectiv pe toată lumea. Părinții acestuia nici măcar nu știau că fiul lor se afla în mijlocul războiului dintre Ucraina și Rusia! 

Citeste si: Volodimir Zelenski, sfătuit să se predea în fața rușilor! „Dacă aș fi în locul tău, m-aș gândi la viața oamenilor mei” Cum a reacționat președintele Ucrainei

Mama:   Alexei, ce mai faci? De ce nu răspunzi atâta timp? Sigur mai sunteți la antrenamente ? 
Alexei:    Mama, eu nu mai sunt în Crimeea, nu sunt la antrenamente.
Mama:  Dar unde??? Tata întreabă dacă putem să-ți trimitem un colet.
Alexei:  Ce fel de colet, mama? Tot ce îmi doresc acum este să mă trezesc din coșmarul ăsta!
Mama:  Despre ce vorbești? Ce s-a întâmplat? 
Alexei:   Mama, eu sunt în Ucraina. Aici este un adevărat război. Mi-e frică, îi atacăm pe toți la rând, chiar și pe oamenii pașnici. Pe toți la rând. Ne-au spus că ei ne vor saluta, dar ei se aruncă sub vehiculele noastre, nu ne lasă să trecem. Ne numesc fasciști. Mamă, mi-e foarte greu!Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close