Entertainment

”Sunt arestată la domiciliu”. Ce mesaj a primit Raluca Tănase de la sora sa. Denisa Tănase locuiește acum în DubaiIn articol:


Denisa și Raluca Tănase sunt cunoscute publicului larg de pe vremea când erau doar niște copile. Atunci formau trupa ”Bambi”, bucurându-se de un succes colosal.

Timpul a trecut și cele două surori au pus muzica pe locul doi în viața lor, reprofilându-se și devenind femei de afaceri de succes.

Denisa Tănase este cea care a visat mereu să aibă o afacere, iar de trei ani își trăiește visul cu ochii.

Citeste si: Cum a reușit Denisa Tănase să își crească afacerea de la 500 de euro la 4 milioane de euro în doar trei ani? Vedeta a dezvăluit secretul! “Eșecurile contează foarte mult”

Denisa și Raluca Tănase, schimb neașteptat de mesaje 

Vedeta a pus pe picioare un business extrem de profitabil, iar încasările de pe parfumuri și cosmetice au transformat-o în milionară în euro.

În prezent, la nivel international, afacere de familie, căci Denisa face echipa cu soțul și sora ei, are 40 de magazine și pare că cei trei nu vor să se oprească aici.

Citeste si: Rusia a acceptat propunerea de pace a Ucrainei. E ştirea momentnului în Europa- bzi.ro

Recent, încă un magazin a fost deschis în Timișoară, iar la inaugurare a fost prezentă doar Raluca Tănase. Dacă de obicei, surorile sunt mereu împreună, acum Denisa a lipsit. De mai mult timp, ea și soțul ei locuiesc în Dubai, fapt ce a încurcat-o acum în a fi la inaugurarea noii locații.

În lipsa ei, Raluca s-a ocupat de tot și s-a descurcat de minune.

Însă numărul mare de oameni venit la deschidere a făcut-o pe blondină să îi simtă lipsa surorii sale.

”Denisa Tănase te așteptăm?”, a scris Raluca pe Instagram, în dreptul imaginilor de la noua locație.

În replică, pentru că cel mai probabil timpul nu i-a permis să zboare de la Dubai la Timișoara, Denisa Tănase și-a anunțat sora că nu poate ajunge.

Însă, în glumă, aceasta și-a motivat absența, spunând că este ”arestată” în zgârie-norii de pe tărâmul miliardarilor.

”Nu mă așteptați. Sunt arestată la domiciliu”, a scris Denisa Tănase  pe Instagram, în dreptul unei fotografii în care face referire la clădirile luxoase din Dubai.

Denisa Tănase

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce profit a avut firma Denisei Tănase de la Bambi. A transformat-o în milionară în euro

Denisa Tănase a ținut să precizeze că de tot ceea ce se bucură astăzi nu ar fi avut parte dacă în spatele ei nu ar fi fost Mircea, bărbatul căruia i-a jurat iubire veșnică. El a fost cel care a impulsinat-o și i-a fost alături atunci când nici ea nu mai credea în propriile forțe. Iar acum, împreună, formează o echipă greu de învins în lumea afacerilor. 

“Dacă nu îl aveam pe Mircea, nu știu ce făceam. El m-a ajutat să îmi recâștig încrederea în mine pe care eu nu o mai aveam din niciun punct de vedere. Profesional nu mă consideram printre cei mai buni, personal veneam după mai multe eșecuri, nu doar divorțul, eu ca femeie, ca individ, nu mă iubeam, nu mă apreciam, nu credeam că sunt frumoasă, nu credeam că sunt atât de deșteaptă. Datorită lui am ajuns într-un punct de echilibru”, a susținut Denisa Tănase în podcast-ul lui Mihai Morar. Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close