Sports

Strategia lui Toni Petrea pentru derby-ul cu CFR Cluj, lăudatăStrategia lui Toni Petrea pentru derby-ul CFR Cluj – FCSB, scor 0-1, din etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, este lăudată de Marius Mitran.

CFR Cluj a fost învinsă pe teren propriu de FCSB, scor 0-1, în etapa a 5-a din play-off-ul Ligii 1, sezonul 2021 – 2022, iar evoluția jucătorilor lui Toni Petrea a fost pe placul lui Marius Mitran.

Marius Mitran, editorialistul ProSport, a vorbit despre derby-ul din Gruia dintre CFR Cluj și FCSB, scor 0-1, iar acesta a avut numai cuvinte de laudă la adresa elevilor lui Toni Petrea.

Strategia lui Toni Petrea pentru derby-ul cu CFR Cluj, lăudată

Marius Mitran crede că CFR Cluj nu a avut nicio șansă în fața vicecampioanei României, iar Istvan Kovacs, arbitrul contestat de Dan Petrescu după derby-ul de pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, nu a influențat soarta partidei.

„FCSB a făcut impresie! A fost o victorie fără apel, fără recurs. Cred că nu a fost influențată de acel om în plus. Istvan Kovacs a arbitrat foarte bine, s-a descurcat impecabil.

FCSB a jucat foarte bine, a dominat, ocazii, primul șut al gazdelor vine în minutul 93. Un mare merit a avut credința FCSB-ului că se poate, dar principalul merit este al sistemului”, a spus Marius Mitran, la ProSport Live.

După victoria cu CFR Cluj, scor 0-1, formația patronată de Gigi Becali a făcut 43 de puncte și s-a apropiat la doar două puncte de prima poziție care este ocupată de trupa lui Dan Petrescu. Mai mult, vicecampioana României s-a distanțat la patru puncte de Universitatea Craiova, ocupanta locului 3.

  • Pentru FCSB urmează meciul cu Farul Constanța, luni, 25 aprilie, ora 21.00, în etapa a 6-a din play-off-ul Ligii 1, sezonul 2021 – 2022, Live Video Online pe www.prosport.ro și la TV pe Digi Sport 1, Look Sport Plus și Orange Sport.

 
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.