Entertainment

spectacol incredibil de artificii! Florin Salam și soția lui au pregătit un moment surpriză pentru cei 250 de invitați!


Seara de neuitat a proaspeților căsătoriți, Florin Salam și Roxana Dobre, acum devenită Stoian! După ceremonia de pe plajă, biserica și petrecerea senzațională de la NUBA – punctul culminant a venit! Un spectacol incredibil de artificii a luminat cerul puțin după miezul nopții, ca o încoronare a unui eveniment ce se anunță a fi cel mai frumos din anul 2022. CANCAN.RO are imaginile exclusive și vi le prezintă

Au încununat nunta regească: spectacol incredibil de artificii!

A stat Florin Salam 8 ani până a făcut nunta cu iubita lui, Roxana Dobre, dar și când a făcut-o! Invitații ”Regelui” spun la unison că este cea mai tare nuntă la care a participat. Totul a fost impecabil! De la organizare și până la superba rochie de mireasă a Roxanei, semnată de Cristina Săvulescu, una dintre cele mai cunoscute și apreciate creatoare de modă din România.

Florin Salam și soția lui, Roxana
Florin Salam și soția lui, Roxana

(CITEȘTE ȘI: NIMENI NU INTRĂ LA NUNTA LUI FLORIN SALAM, FĂRĂ CONTROLUL POLIȚIEI! SECURITATE CA LA CASA ALBĂ)

Deschiderea cu o formație din Turcia

Petrecerea grandioasă de la NUBA a avut în deschidere o formație turcească, iar interpretarea turcilor a uimit pe toată lumea prezentă la eveniment. A urmat Carmen Chindriș și Taraful Rutenilor: ”Bună seara, dragii noștri! Casă de piatră! Multă, multă sănătate! La mulți ani, nașilor! La mulți ani, tuturor invitaților! Vă invităm să facem o petrecere frumoasă, să ne simțim bine până dimineață și să dansăm. Acesta este cel mai important lucru. Nu acceptăm scuze!”, a fost mesajul pe care la spus, la începutul programului de cântat, Carmen Chindriș.

Un moment cu adevărat special, surprins în exclusivitate de CANCAN.RO, a fost puțin după miezul nopții. Un spectacol incredibil de lumini și artificii a apărut pe cer, deasupra mării din Mamaia.

Invitații lui Salam au fost surprinși de spectacolul de artificii de pe cer
Invitații lui Salam au fost surprinși de spectacolul de artificii de pe cer

”Regele” și ”Regina” au dansat alături de Tzancă și Marymar

Acest lucru este total adevărat, din videoclipurile postate de Marymar pe pagina sa de Instagram, putem observa cât de bine se distrează alături de partenerul ei, Tzancă Uraganu, dar și de cuplul Salam. Cele două cupluri au dansat, până au transpirat, pe melodia ”Ziua-n care tu m-ai sărutat” și este de abia începutul serii de neuitat.

(NU RATA: TZANCĂ URAGANU I-A RUPT PE TOȚI CU FERRARI-UL ȘI BRUNETA DIN DOTARE! CUM ȘI-A FĂCUT INTRAREA MANELISTUL LA NUNTA LUI FLORIN SALAM)

Mai mult, pe imaginile surprinse de CANCAN.RO se vede clar că Mireasa a rămas…mireasă!  ”Regina” nu se poate despărți de rochia sa superbă de mireasă semnată de Cristina Săvulescu. Până la acest moment, soția lui Florin Salam nu s-a schimbat și a rămas în aceeași ținută.

Momente frumoase la nunta lui Salam
Momente frumoase la nunta lui Salam

La evenimentul cu fast care a avut loc la Mamaia, nici ”Regele” Salam nu s-a lăsat mai prejos. A îmbrăcat un costum închis la culoare, cu dungi fine, cu cămașă albă, iar în picioare a purtat o pereche de pantofi de firmă (Vezi AICI detalii).

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close