Entertainment

Soțul vrăjitoarei Sidonia, vânat de interlopii care au terorizat-o pe Oana Zăvoranu / Temutul Fabian, zile negre în pușcărie


  • Fabian a dat declarații în dosarul vrăjitoarelor Melissa și Vanessa
  • Interlopul a fost vânat de fiul vrăjitoarei Maria Câmpina
  • Fabian Marin a fost protejat de autorități, în pușcărie 

Fabian Marin este catalogat de polițiști drept unul dintre liderii uneia dintre principalele grupări criminale din sectorul 5. Specializată în special în infracțiuni de înșelăciune și furt, organizația condusă de Fabian a fost destructurată, miercuri, de polițiștii și procurorii bucureșteni. Soț al celebrei vrăjitoare Sidonia, considerată cea mai bogată din țară, Fabian are dușmani puternici.

Potrivit unor surse judiciare, în anul 2012 când vrăjitoarele Vanessa și Melissa au luat de la Oana Zăvoranu o sumă mare de bani și o mașină de lux după ce au convis-o că cineva i-a făcut farmece puternice, Fabian a fost unul dintre martorii care ajutat la condamnarea celor două.

Fabian, dat pe mâna clanului Pian
Ca urmare, Viorel Gongoi, fiul Mariei Câmpina, ar fi aranjat cu membrii clanului Pian să-l atace pe acesta într-o perioadă în care se afla la închisoare. Conform unor surse judiciare, Fabian ar fi fost încarcerat la Penitenciarul Rahova, pentru a fi ferit de Gongoi, care ra, la vremea aceea, la Jilava. Acum, Fabian a revenit după gratii, unde Gongoi se afla deja din iarnă, după ce ar fi șantajat mai mulți dezvoltatori imobiliari.

Citește și: EXCLUSIV / Vladimir Drăghia, chemat de urgență în fața judecătorilor / Suma uluitoare pentru care s-a ales cu un proces!
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close