Sports

Sorana Cîrstea, înfrângere umilitoare la Praga, contra unei tinere de 19 aniSorana Cîrstea (România, 35 WTA) a suferit o înfrângere umilitoare la debutul în turneul WTA 250 de la Praga (Cehia): 5-7, 4-6 cu Oksana Selekhmeteva (Rusia, 170 WTA).

Sorana Cîrstea (32 de ani), a patra favorită a turneului de la Praga, desfășurat pe hard, a fost eliminată în primul tur de o jucătoare care nu mai câștigase vreun meci pe tabloul principal al unui turneu WTA.

Oksana Selekhmeteva (19 ani) a obținut marți victoria carierei, în fața Soranei Cîrstea, după o oră și 39 de minute de joc. Acesta a fost primul meci disputat de Sorana după Wimbledon, turneu de Grand Slam la care s-a oprit în turul secund.

Sorana Cîrstea, înfrângere umilitoare la Praga! O tânără de 19 ani, care nu mai câștigase vreun meci în WTA, a eliminat-o în două seturi pe româncă

Sorana Cîrstea a avut un joc previzibil în meciul cu Oksana Selekhmeteva, în timp ce tinerei din Rusia i-au ieșit toate loviturile! „Sori” și-a pierdut serviciul devreme în ambele seturi, a recuperat break-ul de fiecare dată, pentru ca apoi să cedeze inițiativa. Cîrstea a terminat meciul în genunchi, cedând la 0 ultimul game al disputei cu Selekhmeteva, scor 5-7, 4-6!

România nu mai are nicio jucătoare pe tabloul de simplu la Praga, Mihaela Buzărnescu (132 WTA) fiind învinsă și ea în runda inaugurală! „Miki” a cedat fără drept de apel duelul de luni cu Nao Hibino (Japonia, 251 WTA), scor 2-6, 2-6.

Sorana Cîrstea și Mihaela Buzărnescu, învinse deși au întâlnit două jucătoare venite din calificări

Nimeni nu se aștepta la un asemenea scenariu, având în vedere că atât Sorana, cât și Mihaela au pornit cu prima șansă în meciurile din runda inaugurală! Conform tragerii la sorți, Cîrstea și Buzărnescu au întâlnit două jucătoare venite din calificări la debutul în turneul WTA 250 de la Praga, programat în perioada 25 – 31 iulie.

Acesta a fost primul turneu oficial la care a evoluat Sorana Cîrstea după eșecul dureros suferit la Wimbledon, 3-6, 6-1, 5-7 cu Tatiana Maria, în turul al doilea.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb.

După cinci … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close