Sports

Simona Halep, reacție la adresa organizatorilor de la Indian WellsSimona Halep (România, 26 WTA) le-a mulțumit organizatorilor pentru faptul că au programat mai devreme, la ora locală 11:00, meciul cu Ekaterina Alexandrova (Rusia, 52 WTA) din turul doi la Indian Wells.

Simona Halep a câștigat un meci ca un carusel, vineri seară, la debutul în turneul WTA 1000 de la Indian Wells, scor 6-2, 4-6, 6-2 cu Ekaterina Alexandrova.

Simona a recunoscut că a fost avantajată de faptul că a jucat în primul meci al zilei, mulțumindu-le organizatorilor americani după calificarea în turul al treilea la Indian Wells.

Simona Halep, reacție la adresa organizatorilor după calificarea în turul trei la Indian Wells: „Vreau să le mulțumesc”

Simona Halep a scăpat cu bine de turul al doilea la Indian Wells și a acordat un scurt interviu pe teren: „E mereu o atmosferă frumoasă când joc, vreau să le mulțumesc tuturor că au venit și că m-au susținut. E o plăcere să joc tenis în fața atâtor oameni. M-am uitat la bilanțul meciurilor anterioare, niciodată nu au fost ușoare pentru că are lovituri plate și puternice.

Sunt bucuroasă că am câștigat, cred că am făcut ceea ce trebuia, dar sper să joc ceva mai bine în runda următoare. Sunt o persoană matinală și îmi place să joc când soarele strălucește, așa că vreau să le mulțumesc organizatorilor pentru programare”, a spus Halep după meciul transmis de Digisport.

De ce a sărbătorit într-un mod inedit câștigarea punctelor importante

Simona a sărbătorit într-un mod spectaculos punctele importante pe care le-a câștigat, într-o poziție aplecată și cu pumnul strâns: „Am ceva probleme noaptea, dar experiența mă ajută să fiu pregătită la orice oră. Probabil o să urmăresc un pic jocul următoarei adversare (n.r. – Cori Gauff sau Claire Liu), dar echipa mea se ocupă de asta.

Am o zi liberă, astăzi vreau să mă bucur de victorie. Mi-a fost dor să câștig raliuri lungi și să mă bucur în acest mod. Mă simt bine și am nevoie de astfel de puncte pentru a prinde încredere”, a declarat Simona Halep, care a dus scorul întâlnirilor directe cu Ekaterina Alexandrova la 3-2.

A făcut primii pași în redacția ProSport în anul 2013, iar „universul” presei l-a fascinat din prima! Culege știri de ultimă oră, realizează live bloguri, analize, interviuri cu sportivi de top, în special din lumea tenisului, căutând părțile nevăzute ale sportului alb.

După cinci … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close