Sports

Simona Halep, pregătită să câștige din nou un turneu de Grand SlamSimona Halep (30 de ani) a câștigat turneul WTA 1000 de la Toronto, iar omul de fotbal Dinu Gheorghe este convins că sportiva noastră poate spera cu șanse reale la câștigarea unui nou Grand Slam.

Jucătoarea de tenis Simona Halep și-a făcut din nou fanii fericiți, după ce a reușit, în acest weekend, să câștige turneul de la Toronto după o finală superbă cu Beatriz Haddad-Maia (Brazilia, 24 WTA), scor 6-3, 2-6, 6-3. Românca e campioană pentru a treia oară la Openul Canadei, după ce s-a mai impus și la edițiile din 2016 și 2018, când competiția s-a desfășurat la Montreal. Halep a ajuns la 24 de titluri în carieră, scriind o nouă pagină de istorie pentru tenisul românesc. Totodată, acesta este al 9-lea trofeu din seria WTA 1000 cucerit de eleva lui Patrick Mouratoglou.

Invitat în platoul ProSport Live, Dinu Gheorghe a vorbit despre performanța obținută de sportiva noastră și a spus că aceasta este în plină pregătire a turneului de Grand Slam US Open.

Simona Halep, pregătită să câștige din nou un turneu de Grand Slam după ce a triumfat la Toronto!

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a impus la Toronto, dar este cu gândul la turneul de Grand Slam US Open, unde speră că va profita de forma bună și își va adjudeca un nou trofeu major.

Invitat în platoul emisiunii ProSport Live, Dinu Gheorghe a vorbit despre performanța sportivei noastre și spune că succesul din Canada o poate ajuta să se impună și la turneul din SUA.

„Munca depusă cu Mouratoglou se pare că începe să dea roade. Ea pregătește US Open, îi vine mănușă această victorie. Să sperăm că va avea continuitate și la Cincinnatti, să ajungă și acolo în fazele superioare.

Ar fi un succes notoriu să mai ia un Grand Slam. Cei mai buni doi jucători – Messi și Ronaldo – au o viață exemplară și au performat la nivel foarte înalt”, a spus Dinu Gheorghe, la ProSport Live.

Aventura lui Andrei Preotu a început încă din 1996, atunci când a fost invitatul lui Ovidiu Ioanițoaia la „Procesul Europenelor”.

În 2006 a ajuns la Fanatik, primul loc de muncă. Apoi, a semnat cu NewsIn. După aventura de la OnlineSport, a urmat o perioadă de aproape zece ani în care … citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.