Sports

Simona Halep îi plătește un salariu pe măsură lui Patrick Mouratoglou! Suma prin care l-a convins să îi devină antrenor  • UEFA Youth League: Dinamo Kiev – Sporting, joi, 15:00, Digi Sport 2

  • Liga 2: Universitatea Cluj – Steaua București, joi, 19:30, Digi Sport 1

Sub îndrumarea francezului, românca va încerca să revină în primele 10 jucătoare ale lumii, obiectiv anunțat chiar de către ea, la începutul acestui an. Evident, un antrenor de anvergura lui Mouratoglou a primit un salariu pe măsură.

Patrick Mouratoglou, salariu fix + bonusuri de performanță în contractul oferit de Simona Halep

Potrivit Prosport, fostul antrenor al Serenei Williams (40 de ani) va primi 20.000 de euro săptămânal, pentru fiecare turneu la care o va însoți pe Halep. 

În plus, în contract au fost inserate și mai multe bonusuri de performanță, în baza unor criterii precum rezultatele de la Grand Slam-uri sau locul ocupat de româncă în clasamentul WTA. 

De asemenea, Mouratoglou va primi și 10-12% din câștigurile încasate de Halep la turnee. Cel mai probabil, primul turneu la care Halep va participa alături de noul ei antrenor va fi cel de la Madrid. 

Organizatorii competiției din Spania au anunțat lista participantelor ediției din acest an, programată în perioada 28 aprilie – 7 mai, în direct la Digi Sport, iar Simona Halep este una dintre jucătoarele anunțate.

Mesajul lui Patrick Mouratoglou după ce a devenit antrenorul Simonei Halep

Mouratoglou o va antrena pe Simona Halep în perioada următoare și a anunțat că, înainte de a lua decizia, s-a consultat și cu cu Serena Williams (40 de ani), cea cu care a colaborat în ultimii ani.

De astăzi, încep un nou capitol în cariera mea: sunt de acum antrenor full-time al Simonei Halep.

În ultimele opt luni, am realizat cât de mult mi-a lipsit să antrenez. E pasiunea vieții mele și încă simt că am multe de oferit. Simona a venit la Academia Mouratoglou înainte de Indian Wells pentru a se pregăti. Am urmărit câteva dintre sesiunile ei de pregătire, am urmărit-o cum s-a antrenat.

La sfârșitul săptămânii, ea m-a întrebat dacă o pot antrena. Am tot respectul pentru ea, dar nu se punea problema la momentul respectiv.

Câteva săptămâni mai târziu, am avut o conversație cu Serena și ușa s-a deschis pentru mine, cel puțin pe termen scurt, să lucrez cu altcineva. Vă voi ține la curent cu ceea ce urmează”, a transmis Patrick Mouratoglou, pe Twitter.

Etichete: simona halep , salariu , patrick mouratoglou


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată dinSource link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close