Sports

Simona Halep, fascinată de „minunea” David Popovici! Gestul jucătoarei de tenis, după ce întotătorul a doborât recordul mondial


Simon a Halep este foarte fericită că David Popovici a reușit să devină cel mai rapid înotător din istorie, adolescentul fiind unul dintre sportivii preferați ai campioanei de la Wimbledon în 2019.

În finala de la Campionatul European de la Roma, David Popovici a reușit să termine proba de 100 de metri liber cu timpul de 48,86 de secunde. Timpul obținut de român este cu 5 sutimi mai puțin decât precedentul record mondial.

Simona Halep nu a putut să nu-l felicite pe David Popovici, afirmându-și încă o dată susținerea pentru tânărul campion.

Simona Halep, fascinată de „minunea” David Popovici! Gestul jucătoarei de tenis, după ce întotătorul a doborât recordul mondial 

Pe Instagram, la secțiunea „Povestea Mea”, Simona Halep a distribuit o fotografie cu David Popovici, imediat după finala la 100 de metri liber, aplaudându-l virtual cu mai multe emoji pentru medalia de aur câștigată.

Nu e prima dată când jucătoarea de tenis, care a intrat din nou în topul 10 WTA, l-a lăudat pe tânărul înotător. În timpul turneului de la Wimbledon din acest an, Simona Halep a susținut că „David Popovici este o minune”.

„El este deja, nu mai trebuie să vorbim la viitor folosind „dacă”, pentru că este deja, este un campion și este o minune a înotului la noi. Cred că o să fie mare de tot, este deja mare dar o să fie și mai mare!”, a spus Simona Halep despre David Popovici.

Editor la ProSport.ro din 2019.
Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu 7 ani de experiență în presa online la publicații precum Realitatea, Libertatea și Mediafax. citește mai mult
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.