Entertainment

“Se uită lumea, te studiază…” E ca din cutie scoasă, dar…


Mare petrecere, mare! Un eveniment de anvergură a avut loc la LOFT, iar Antonia nu putea să lipsească. Se poate spune că există solidaritate între artiștii de calibru din România și asta pentru că performanța Innei – de a atinge 10 miliarde de vizualizări – a adus laolaltă vedetele din topurile de pe YouTube. 

Crema artiștilor și-a dat întâlnire pentru a sărbători pragul atins recent de Inna: 10 miliarde de stream-uri și vizualizări. Și pentru că vorba românească „Cine se asemănă, se adună” poate fi aplicată în cazul relației de prietenie dintre Antonia și Inna, prezentă la petrecerea privată pentru a-și susține colega, iubita lui Velea „a dat din casă”, în exclusivitate pentru CANCAN.RO. Printre altele, a recunoscut și că nu întotdeauna reușește să arate “fără cusur”.

Cât de greu îi e Antoniei să arate „țiplă”? / (Sursa: Captură video)

(NU RATA: Cea mai calificată brigadă a făcut party corect până la 3 dimineața! Șampanie, trabucuri și… Antonia, Velea, Botezatu și…)

“O să mai am niște apariții nasoale, e normal”

Cine poate contesta calitățile Antoniei? Nici măcar topurile internaționale, care o recomandă drept una dintre cele mai frumoase reprezentante ale sexului frumos. Dar dacă noi nu punem la îndoială acest aspect, topurile nici atât… ei bine, după cum se autodescrie, se pare că Antonia este cel mai dur critic al său.

“Nu mă consider că sunt «țiplă» mereu.

E greu să încerci să fii «bine» de fiecare dată, că simți o presiune oarecare, se uită lumea la tine, te studiază.

O să mai am niște apariții nasoale, e normal, mi-o asum!”, mărturisește iubita lui Alex Velea.

Cum își înfrânează Antonia pornirile? / (Sursa: Instagram)

(VEZI ȘI: Topul vedetelor care „învârt” milioane. Ce locuri ocupă Antonia, Inna sau Horia Brenciu?!)

„Sunt mai băiețoasă

Antonia se poate lăuda cu o capacitate aparte de îmbinare a două stiluri și concepte, atât cel masculin, venit din interior, cât și cel feminin, pe placul fanilor.

Artista se declară o fire băiețoasă, pe când admiratorii doresc să o vadă în toată splendoarea sa diafană, nu de alta, dar oricum știm că reușește „să dea bine” în oricare variantă.

“Eu, de fapt, sunt mai băiețoasă de fel și lumea preferă să mă vadă mai feminină și încerc să mă joc.

Suntem artiști, adică jucăm roluri practic!”, a declarat Antonia, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Antonia, dezvăluiri în exclusivitate despre abilitatea de a fi duală / (Sursa: Instagram)

(CITEȘTE ȘI: Antonia și-a băgat fanii în sperieți, după ce s-a pozat din spital. De ce a ajuns bruneta cu perfuzia în mână)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close