Sports

Se anunță război între moldoveni și olteni » FC Botoșani – „U” Craiova 1948 se joacă și la cota 2.00 »»Luni, de la ora 15:30, va avea loc FC Botoșani – „U” Craiova 1948, duelul urmând a se disputa în epilogul rundei a 6-a din play-out-ul Ligii 1. Meciul va fi arbitrat de Cătălin Popa din Pitești.

Cele două formații sunt vecine de clasament înaintea confruntării din Moldova care va avea loc în  a doua zi de Paște, FC Botoșani ocupând locul 3 cu 32 de puncte, oltenii fiind în imediata vecinătate, pe locul 4 cu 28 de puncte.

Gruparea moldavă vine după succesul de pe „Ilie Oană” din Ploiești cu Chindia, scor 2-1, meci în care Papa & co au reușit să întoarcă rezultatul după ce târgoviștenii au deschis scorul. Prin această victorie, botoșănenii au făcut uitate eșecurile cu Rapid din Giulești (3-0) și Sepsi OSK pe teren propriu (1-0), revenind în lupta pentru primele două locuri care să le asigure prezența la barajul care ar duce în cele din urmă în Conference League. Or, cu o victorie contra „juveților”, echipa lui CR8 ar urca pe locul 2, urmând a profita de eșecul pe care Sepsi OSK (locul 2- 33 de puncte), l-a înregistrat în Giulești cu Rapid, echipa lui Adrian Mutu conducând detașat în acest moment play-out-ul cu 38 de puncte.

Misiunea moldovenilor nu va fi însă deloc ușoară având în vedere că adversara sa, „U” Craiova 1948 este neînvinsă în play-out. Echipa lui Nicolo Napoli a bifat trei victorii și două remize în această parte secundă a campionatului, fiind cu 28 de puncte la șase lungimi de Chindia, formație aflată pe loc de baraj.

În „regular”, cele două au terminat nedecis în fieful echipei lui CR8, „juveții” impunându-se cu 3-2 în returul din Bănie, fiind de așteptat ca și în acest duel, băieții italianului Nicolo Napoli să le pună mari probleme moldovenilor.

Pariuri FC Botoșani – „U” Craiova 1948:
PSF X – cota 1.55
Ambele înscriu – cota 2.00
FC Botoșani, peste 4.5 cornere- cota 1.88
Peste 4.5 cartonașe – cota 1.65

Echipe probabile FC Botoșani – „U” Craiova 1948:
FC Botoșani: Pap –  Braun, Şeroni, Dawa, Dragu –  Papa, Florescu, Dican – Mailat, Roman II, Jaja.
Antrenor: Marius Croitoru
„U” Craiova 1948: Popa – Huyghebaert, Diallo, Kovacic, Negru – Achim, Asamoah – Van Durmen, Bauza, Baeten – Campagno
Antrenor: Nicolo Napoli
Arbitru: Cătălin Popa (Pitești)
Asistenți: Valentin Avram (București), Ciprian Danșa (Satu Mare)
Rezervă: Lucian Rusandu (Sf. Gheorghe)
Source link

Leave a Reply

Your email address will not be published.

close